Евродепутат: ГЕРБ заложи на достойни хора с безспорни качества

  • 04 октомври 2016 14:41

  • 3272
  • 2
Евродепутат: ГЕРБ заложи на достойни хора с безспорни качества
© ГЕРБ, пресцентър

С кандидат-президентската си двойка ГЕРБ заложи на много достойни и стабилни хора, които имат безспорни качества. Така евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев коментира предстоящите избори на среща с жители на централния варненски район „Одесос”.

Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е високо ерудиран човек и добър юрист. Тя има необходимия международен опит и е доказала, че може балансирано и компетентно да ръководи Народното събрание дори в сложна политическа ситуация, пред каквато сме били изправени неведнъж”, заяви Радев.

Той даде висока оценка и на професионалните качества на вицеадмирал Пламен Манушев. „Като достоен офицер и варненски народен представител той е добре познат на всички ни и има нашата безрезервна подкрепа”, категоричен бе евродепутатът.

Тази позиция сподели и д-р Руслан Тошев – народен представител и ръководител на районната организация на ПП ГЕРБ-Одесос, по чиято инициатива се проведе срещата.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3272 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.05 | 13:20

2
абе тия от снимката ,от свиня коя по голяма , браво на ес ,за коледа добре ги е охранил

2016.10.05 | 13:20

1
КУРВИ НА ГРОБ СА ТИЯ ШОПАРИ

Добави коментар

Водещи новини