Петков: Частичните местни избори на 2 октомври бяха изключително успешни за АБВ

  • 04 октомври 2016 14:42

  • 1348
  • 1
Петков: Частичните местни избори на 2 октомври бяха изключително успешни за АБВ
©

Това за ПП АБВ бяха едни изключително успешни частични избори. Това каза заместник-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, по време на пресконференция във връзка с провелите се частични местни избори 2 октомври, предаде „Фокус“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в посочи, че АБВ има избран кандидат за кмет в село Баба Тонка, Община Попово, - Стефан Томанов.

По думите му предишният кмет е бил от РЗС и от 69 гласували, 59 са дали своя глас за кандидата за кмет на АБВ.

„Представителят на ГЕРБ е с 4 гласа. Това е много ясна оценка за авторитета на партиите в изборите в село Баба Тонка“, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той обясни, че в село Тракиец, Община Хасково кандидатът на АБВ за кмет Красимир Бойчев печели изборите на първи тур с 264 гласа срещу коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС, които остават на второ място с 234 гласа.

"Г-н Красимир Бойчев е с два мандата, това е третият му мандат. Впечатляващото е ,че успя да се пребори с коалиция, която всъщонст представлява статуквото“, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той обясни, че кандидатът на АБВ за кмет на село Владо Тричков - Бистра Захариева отива на балотаж. Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира ,че предишният кмет е бил от ГЕРБ, а тя печели 130 гласа и е на балотаж с независим кандидат за кмет, тъй като ГЕРБ остават на трета позиция с 111 гласа.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1348 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.05 | 11:37

1
Вие винаги сте много "успели". В следващите избори със сигурност ще спечелите още някое друго село.

Добави коментар

Водещи новини