Цветанов: Няма как да правим бизнес, ако няма сигурна среда в страната (снимка+видео)

  • 04 октомври 2016 10:07

  • 2098
  • 1
Цветанов: Няма как да правим бизнес, ако няма сигурна среда в страната (снимка+видео)
© novini.bg

„Няма как да правим бизнес, ако няма сигурна среда в страната.“

Това заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на дискусионен форум за сигурност и устойчивост. На него присъства и Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, кандидат за президент на ГЕРБ.

"Интеграционните процеси за силна и обединена Европа ни отдалечиха от проблемите в Близкия Изток", заяви Цветанов. „В голямата си част ЕС не беше готов за тези предизвикателства - тук мога да кажа спокойно за Арабската пролет, където започнаха първите процеси. Казвам това, защото то рефлектира върху променящата се среда за сигурност в целия ЕС”, посочи Цветанов. По думите му либерализацията на визовия режим също създава определени моментни сътресения в средата за сигурност в ЕС. „Не са малко държавите, които бяха много резервирани за тази визова либерализация, която беше направена за държавите от Западните Балкани, но разбра се това бяха частични моменти с една несигурност за някои държави от Западна Европа. Мога да споделя, че имаше държави като Австрия и Германия, където този поток се насочи при тази възможност да пътуват свободно и се настаниха трайно в тези държави, за да търсят своята перспектива, но същевременно в тази част се пренесоха и голяма част криминални структури, които нарушиха средата за сигурност. Това създаде песимизъм за всички онези, които трябва да бъдат приети в ЕС”, подчерта Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2098 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.04 | 21:24

1
а ,цвъцко не си прав ,едни правят пачки ,другите в кофите с боклук ровят и все пак ми е чудно ,защо ровейки ,там не ви откриваме боклуци

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини