Зеленогорски: Предизборната кампания не трябва да става шоу

  • 04 октомври 2016 08:20

  • 2130
  • 2
Зеленогорски: Предизборната кампания не трябва да става шоу
© Булфото (архив)

Бъдещият президент трябва да вярва, че националния интерес на България е свързан с Европейския съюз и НАТО.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Найден Зеленогорски от Реформаторския блок. Президентската институция е от изключително значение. Нашата кандидатура е с ясни евроатлантически ценности. За съжаление повечето кандидат-президентски двойки, особено тези в ляво, искат да променят курса на България. Нашият основен опонент е кандидатът на БСП. Надявам се предизборната кампания да бъде състезание, а не битка, война и замеряне с компромати. РБ ще заложи на позитивното, защото така сме печелили доста избори. Не можем да си позволим да правим шоу, а трябва да проявим хладен разум, категоричен беше той.

Истинската дясна кандидатура е тази на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и ген. Съби Събев. Кандидатурата на ГЕРБ е по-скоро към центъра. Трябва да изчакаме до 17.00 часа днес, за да видим дали ДПС ще издигнат кандидат. Очевидно е, че ДПС и ДОСТ се дебнат и чакт другият да сгреши. Аз съм убеден, че на тези избори ще победи дясно-центристки кандидат, прогнозира Зеленогорски.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2130 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.15 | 15:02

2
когато няма какво да се каже ,на народа ,се вадят едни голи и скапани ценности ,атлантически ; педерастлък .наркомания ,убийства ,курвалък ,педофилия ,всичко това в запада се намира в изобилие и това го слагат на въдицата ,за балъци ли ни имат ?

2016.10.04 | 19:33

1
Като те гледам, едва ли има по-голям балък от теб. Наистина си с промит мозък, но със сигурност караш БМВ, а не москвич, нали?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини