Офис парк Пловдив отваря врати тази есен

  • 03 октомври 2016 13:03

  • 2290
  • 0
Офис парк Пловдив отваря врати тази есен
©

В края на месец октомври в Пловдив ще отвори врати нова офис сграда, съобщиха от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп. Проектът Офис Парк Пловдив, специално проектиран и строен за компаниите от аутсорсинг и IT индустрията вече е готов да посрещне първите си наематели.

Офис паркът отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, проектът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата. Това от своя страна налага съобразяването с определени изисквания, които работодателите от тези сектори имат. Освен задължителната инфраструктурна обезпеченост на най-високо ниво, сградата отговаря и на специфичните нужди, заложени от профила на работещите в тези компании. Става въпрос за екипи от млади хора, които възприемат работният процес по нов начин. Все по-често офисите са оборудвани и със зали за допълнителни дейности, а балансът между работа, забавление и личен живот е приоритет, който се пренася и в офисната среда. Добрата локация на сградата, гъвкавите пространства и естествената светлина перфектно се комбинират с отличната комуникационна инфраструктура и оборудване за офиси от висок клас
Офис Парк Пловдив привлича наематели и заради атрактивната си локация, в район с новоизградена паркова, улична и подземна инфраструктура. Разположен е в най-зелената част на града в съседство с Мол Пловдив и Гребния канал. Това създава допълнителни удобства за бъдещите ползватели на сградата. Офисната сграда е ориентирана към бул. Свобода и зелените площи на район Запад и Младежки хълм. 

Три главни булеварда осигуряват бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив.
„През последните две години Пловдив се превърна в предпочитано място да развитие на нов бизнес от страна на IT и аутсорсинг индустрията“, коментира управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. „Доказателство за това е и интересът от страна на наемателите. По-малко от месец преди откриването, сградата е почти запълнена, а за останалите офис площи се водят финални преговори с наематели от IT и аутсорсинг индустрията“, допълни още той.

Инвеститорите от високотехнологичните компании са привлечени от квалифицираните кадри , усилията на местните университети да откриват IT специалности, както и от добрите условия на бизнес средата. Новата офис сграда ще направи Пловдив още по – привлекателно място за инвеститорите. Много утвърдени на международната сцена компании като Telus International, Aii Data Pro, Scale Focus, Unify, 60К, Questers Group, Sibiz, Programista, Sofica Group, SBTech, Reward Gateway, Speedflow вече имат офиси в града.

Последвайте канала на

Novini.bg
2290 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини