Wax Tailor с новo парче към албума “By Any Beats Necessary“

  • 03 октомври 2016 11:01

  • 674
  • 0
Wax Tailor с новo парче към албума “By Any Beats Necessary“
©

Преди броени дни, френският хип-хоп изпълнител Wax Tailor се завърна с ново парче, наречено “For The Worst”. Това е третият трак към петия му студиен албум “By Any Beats Necessary“, който ще се появи на пазара в същата дата, в която е и гостуването на артиста в София.

Това означава, че на 14 октомври, в Sofia Live Club, българските фенове ще са първите късметлии, които ще имат удоволствието да чуят предстоящия албум и то на живо.

С всяко следващо издадено парче от албума Wax Tailor ни дава един нов поглед върху Запада, водейки ни по път, изълнен с блус, рок, соул, фънк и хип-хоп. След “I Had A Woman” и “WorldWide”, “For The Worst” ни въвлича в едно пътуване до Ню Мексико, заедно с изряващата певица IDIL. Само за няколко дни, парчето вече спечели симпатиите на огромен брой фенове, които тръпнат в очакване за издаването на “By Any Beats Necessary“. На 11 октомври се очаква и дебюта на кратък филм към песента, режисиран от Julien Hosmalin, който ще бъде бъде достъпен тук.

Билети за концерта на Wax Tailor и неговата банда могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.

Последвайте канала на

Novini.bg
674 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини