Илияна Йотова за Борисов: Стъпили са му на шията за ООН

  • 03 октомври 2016 09:40

  • 8228
  • 2
Илияна Йотова за Борисов: Стъпили са му на шията за ООН
© фейсбук

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г доказа, че всеки може да го управлява в зависимост от ситуацията. Стъпиха му на шията и му казаха, че трябва да смени своя кандидат. И не се лъжете, че Ирина Бокова е назад - истинското гласуване още не е започнало. То ще бъде на пети октомври, когато ще се гласува с цветни бюлетини. Това написа във фейсбук профила си канидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова. Коментарът й е по повод рокадата на кабинета за генерален секретар на ООН.

"Кой всъщност издигна Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование за кандидат според вас?", пита реторично Йотова. Тя публикува видео клип, в който в рамките на две минути има кадри, които предполагам чии са поддръжниците на новия кандидат на България за мястото на Бан-Ки Муун.

Правителството взе решение да издигне Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН след слабото представяне на Ирина Бокова на шестото предварително изслушване. Настоящият еврокомисар по бюджета прие номинацият и обяви, че ще положи необходимите усилия, за да се представи добре. От своя страна Ирина Бокова отказа да излезе от надпреварата. Днес се очаква Георгиева да бъде изслушана пред ООН.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
8228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българофил

2016.10.04 | 16:21

2
Тая курва комунистическа бая се ояла от ЕС

2016.10.04 | 10:55

1
на тоя българофил ,какво му стърчи от дупето ,ни е гербер ,ни карамфил

Добави коментар

Водещи новини