Нови разкрития за развода на Бранджелина

  • 03 октомври 2016 09:40

  • 46559
  • 1
Нови разкрития за развода на Бранджелина
©

Западните медии съобщиха подробности около бракоразводното дело на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Наскоро стана ясно, че актрисата е получила временно попечителство над шестте им деца.

"Дейли мейл” публикува материал, от който става ясно, че красавицата е наела частен детектив, който й е представил доказателства за изневярата на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в с актрисата Марион Котияр.

Така изданието обяснява хладното държание на Джоли към френската звезда.

„Анджелина напълно игнорира Марион на снимачната площадка и когато французойката направи опит да я заговори, Джоли се обръща на другата страна”, съобщава източник, близък до обкръжението на Анджелина.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
46559 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.06 | 16:17

1
стига с тоя дрислив сериал...всичко е еврейски план за изсмукване на милиони...пишете си за тези, които ви хрантутят: мика, ни ло, кюрда стоичков и другите тапанари и гюбрета от екраните...

Добави коментар

Водещи новини