Астро съветът: Бъдете внимателни в интимните взаимоотношения

  • 03 октомври 2016 06:44

  • 17421
  • 0
Астро съветът: Бъдете внимателни в интимните взаимоотношения
©

Родените на 3-то, 21-во и 30-то число и всички, които навлизат в 30-та и 60-та си годишнина или имат съдба 3, трябва да са внимателни към сигналите, които получават на различни нива. Каквото и да им се случва в живота, те имат духовна подкрепа, тъй като са под влияние на Юпитер.

Тяхната кармична задача е да открият как да хармонизират трите елемента на своята същност – тяло – душа – дух. Много от техните проблеми ще са последица от тяхното силно Его и прекомерните емоции.

Луната е в знак Скорпион. Ден на бащите. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най- добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето.
Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя.

4-ти лунен ден - Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства.

Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди.Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от близките ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, правете компромиси.
Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса.Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17421 0

Свързани новини

Водещи новини