Жорж Ганчев за другите кандидати за президент: Не са от моята лига (видео)

  • 02 октомври 2016 10:15

  • 6858
  • 7
Жорж Ганчев за другите кандидати за президент: Не са от моята лига (видео)
©

„Те не са от моята лига” – по този начин кандидат-президентът Жорж Ганчев коментира в студиото на „Тази неделя” другите си съперници за поста, които не са свързани с партийни централи. Ексцентричният бивш лидер на Българския бизнес блок и финансистът Кольо Парамов влизат в битката за „Дондуков” 2 категорично убедени, че не са поредната електорална екзотика от типа на Митьо Пищова и Радо Шишарката.

„Аз съм ренесансов човек, който е преподавал в „Итън” (в „Итън” чужденец никой не е преподавал, освен Жорж Ганчев!) (…) Такъв човек друг няма да има!”, заяви Ганчев, който изтъкна заслугите си като актьор, треньор по фехтовка и зет на „много важни жени в света”.

Той отбеляза, че сега е на 77 г. и именно на такава възраст Роналд Рейгън е влязъл в Белия дом.

Според Парамов кандидат-президентът е „единственият представител на политическата класа, която е удържала баланса на хоризонта на България”, което ще рече „да защитиш интереса на България в това кризисно време”. Бившият главен ревизор на БНБ подчерта, че е предрекъл банковата криза от 1996 г. година по-рано, но постът му в централната банка не е бил пряко свързан с търговските банки и не може да му се търси отговорност.

Сред другите любопитни моменти в биографията на кандидата за вицепрезидент са опита му като депутат от БСП и работата му като съветник на Бойко Борисов през първия мандат. Кальо Парамов уточни, че последното продължило само 5 дни, защото социолози посъветвали министър-председателя да се съветва с някой по-предвидим и по-подходящ за динамично променящата се ситуация. Ганчев не пропусна да отбележи, че неговото вице е „най-добрият финансов анализатор на Балканите”.

Ако бъдат избрани той обеща да работи за независимостта на трите власти и срещу „един над генералисимус”, който е отвъд обсега им (не стана ясно кого визира Ганчев, макар покойният вече бивш главен прокурор Иван Татарчев да беше заявявал, че над началника на държавното обвинение има само небе – б.р.).

Кольо Парамов очаква предсрочни избори и „национално правителство”, което да работи по 10 точки за развитието на страната.

„Ако не гласувате за Жорж, гласувайте за някой, на когото искрено вярвате”, призова Ганчев.

Последвайте канала на

Калина Христова
6858 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
123

2016.10.20 | 21:09

7
Браво Жорж!!! Като твоята старческа лига от ъгълчето на устата дето ти виси няма никой друг!

2016.10.20 | 17:38

6
Брат-близнак на Хамавото Семе -- един московски калъп ги е изливал !

2016.10.20 | 17:38

5
Охоо, Жоржи! Ти от къде изплува след толкова години забвение :D

2016.10.19 | 20:34

2
и тоя като педала бойкоуглу

2016.10.20 | 17:37

4
Измисли нещо по различно, само повтаряш като папагал.

2016.10.19 | 20:38

3
Ако не беше такъв хвалипръцко може да мине за симпатичен.

2016.10.02 | 12:19

1
pampers-prezident grimiran sas halce da ne se vijda hiiata mu zbackana kato kostenurka smardi na piknia ama merakliia.

Добави коментар

Водещи новини