Емил Кошлуков: Президентската институция вече не е престиж, а чиновнически пост

  • 02 октомври 2016 08:41

  • 4157
  • 2
Емил Кошлуков: Президентската институция вече не е престиж, а чиновнически пост
©

Емил Кошлуков заяви в ефира на Нова телевизия, че президентската институция е спаднала като престиж и като битка. "Битката си беше при Петър Стоянов, а сега на този пост се гледа като на чиновнически", смята още той. "Не сме видели битка на програми. Обявените кандидати ходят да играят мач и да се снимат по пазарите", каза Кошлуков по повод предстоящите избори за президент в страната.

"Не може БСП да излезе с 4 кандидата. Разпръсват се симпатизантите. Личната симпатия много трудно се превръща в гласове", обясни Кошлуков.

"Неуважително е политическият елит да обяснява на хората как нищо не зависи от тях. Един вид: магаре да ви предложим - ще го изберете", каза Любен Дилов - син.

"РБ издигна доста трудно кандидат. Изборът на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко е странен. Има не лоши шансове, ако успее да обедини десницата", коментира Кошлуков. "Ако някой се качи на вълната за бежанската криза - може да стане чудо, има голям мегдан. Патриотичните формации не го правят. Нямам отговор защо не отиграват вълната", коментира още той.

Попитан дали очаква кампанията да е чиста, Дилов заяви, че не е останало много време. "Нито БСП, нито СДС, нито ГЕРБ имат някаква оценка на кандидатите си, която да е публикувана някъде", коментира още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
4157 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.02 | 16:32

2
тоя пост е представителен ,това е лицето или по скоро дупето на България ,я поне да е фандъка ,дупето и е подходящо
След преврата на Костов

2016.10.02 | 16:31

1
президентство стана за резил. То бяха сини жаби и коне, та и Ирландски СДС-овчарки.

Добави коментар

Водещи новини