Цветанов: ГЕРБ не търсят кандидата си за президент в телефонен указател

  • 01 октомври 2016 15:27

  • 10192
  • 21
Цветанов: ГЕРБ не търсят кандидата си за президент в телефонен указател
© ГЕРБ

Партия ГЕРБ не търси кандидата си за президент в телефонен указател. ГЕРБ няма да издига неразпознавеами хора, които да бъдат използвани и после да бъдат изоставени. ГЕРБ ще издигне за президент и вицепрезидент двама достойни души, които в последните десет години са били част от реалната политика, която прави партията. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти в Разград, съобщиха от пресслужбата на партията.

По думите му, когато един човек е доказал управленските си качества, имал е възможност да се докаже пред хората и те да го изберат, няма проблем да бъде представен пред обществото преди началото на кампанията. “БСП не могат да извадят никой от редиците си - на една столетна партия. Имат огромен кадрови дефицит, който искат да запълнят, скривайки се зад иницитивен комитет. Ние заставаме с лицата си и ще издигнем кандидат-президентска двойка, която може да носи отговорност. След избирането си, това ще бъдат президентът и вицепрезидентът на цяла България”, категоричен бе Цветанов.

Според него, силата на ГЕРБ е в политическата отговорност. “Валентин Василев, избран от ГЕРБ, е кмет на всички жители на община Разград. Той е в диалог с депутатите от ПГ на ГЕРБ и с изпълнителната власт и прави политики за развитието на региона. Има добра синхронизация с кметове на Шумен, Силистра и Търговище. ГЕРБ създаде силен отбор, който застава с лицата си пред хората, носи отговорност и се отчита за реално свършената работа. Това е силата на ГЕРБ”, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В отговор на журналистически въпрос, Цветанов заяви, че ГЕРБ застава не зад партийно оцветени, а зад хора, които са доказали, че могат да работят в интерес на гражданите и в интерес на държавата. “ГЕРБ има своята идентичност и цели, има своя профил – целим да запазим евроатлантическите ценности. Нашият кандидат за президент ще бъде за върховенството на закона, за стабилността, за сигурността”, обясни той.

Цветанов подчерта, че за ГЕРБ спечелването на изборите на е самоцел. “Победата на изборите ще гарантира продължаването на стабилното управление на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Държавата се движи в правилния път - имаме под 1% дефицит, 3% ръст в икономиката, туристически поток с най-добри показатели от години насам. Подобряваме инфраструктурата, създаваме модерно заемеделие, целим да усвоим парите от европейската солидарност на 100%, за да допринесат за развитието на регионите”, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ. Той заяви, че кметовете имат проблем с грешките, допуснати от “експеримента Орешарски”. “Новият финансов програмен период започна през януари 2014 г. Два пъти беше връщано споразумението на Орешарски, което беше подписано чак през септември 2014 г. - при служебния кабинет, назначен от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. 2014 и 2015 г. са нулеви за страната ни. Стартираха оперативните програми, внасят се проекти, но имаме две загубени години”, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че обществото не се нуждае от популисткото говорене, каквото се наблюдава в другите партии. “С какво допринасят за по-доброто бъдеще на страната? Румен Радев щял да се бори със статуквото – видяхме какво е статуквото през 2013-2014 г.”, заяви Цветанов.

Той подчерта, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е един зависим човек. “Идеята беше да бъде издигнат от СДС през 2003 г. Беше министър в правителството на БСП, после премиер на БСП-ДПС-“Атака”, който нямаше лично мнение и не отстояваше позиция. Орешарски не може да взима собствени решения, ако го попитате - той не познава хората от Инициативния комитет, който го издига за президент. Те го въвличат в тази игра - някой да задоволява икономически или корпоративни интереси. Несериозно е бившият премиер Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да бъде издигнат за президент”, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ е най-важно да има реален политически дебат. По думите му, той ще се очертае основно между ГЕРБ и БСП. “Българските граждани трябва изберат – дали искат да продължим да вървим по пътя на устойчивото развитие и стабилност, или по пътя на политическата конфронтация. Патентът на управлението на БСП е тежки кризи, които не могат да бъдат компенсирани години наред”, заяви още Цветанов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10192 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2016.10.03 | 10:41

21
Ами прав е - те обикновено ги намират по кръстовищата!

2016.10.03 | 10:41

20
КОМУНИСТЪТ Борисов явно се изживява като политик, но той не е нито генерал, нито политик и последното го доказва години наред... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата. Радев ще смачка Тиквун на президентските избори. Няма да го победи - ЩЕ ГО СМАЧКА. Народът ни не е много умен, но вижда кой е истински и кой фалшив генерал. Хората ще гласуват за истинския генерал, не за ментета.

2016.10.03 | 10:40

19
Да,ама търси здравни министри по разклоните-забрави ли Цецо?!
Баста бе Бастун

2016.10.03 | 10:40

18
ГЕРБ търси (още не е намерил) кандидат който да е на колене пред партиината централа. Няма как кандидат на ГЕРБ да бъде кандидат на българския народ. Справка това чучало последните 5 години. Цецо не може да взимаш силата на народа и по полицейски да я ползваш за репресии пак към народа. В тази недпревара има само една истинска кандидатура.
Viktor

2016.10.03 | 10:40

17
Ti oshte li ne si v zatvora be groznik???

2016.10.03 | 10:40

16
Търсят кандидат по стените на кенефите
Д-р Енчев

2016.10.02 | 09:19

15
Ако пак ни прецака Борисов Хайде народе в Симитли!!!!!Ще си живеем като Цачева-хермо------дити.Бок........ук си Боко Боклук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016.10.02 | 09:18

14
Досега трябваше да се пръсне кухата лейка на тиквата мутра редно ли е заради този мафиот предател мошеник да страда цял един народ!

2016.10.02 | 09:18

13
Гей демократи, мюмюните ги шибат, те ревът: Русия застрашава демокрацията

2016.10.02 | 09:18

12
А Владимир Путин ще се кандидатира ли на тези избори ? Тогова защо се занимавате с глупости

Добави коментар

Водещи новини