Родителите на едно от блъснатите от патрулка деца: Полицаят се извини, стресът остава

  • 01 октомври 2016 08:43

  • 6268
  • 2
Родителите на едно от блъснатите от патрулка деца: Полицаят се извини, стресът остава
©

Децата са стресирани. Дъщеря ми има спомени. Звънна ми по телефона плачейки и ми каза: "Мамо, блъсна ни една полицейска кола".  Веднага тръгнах към тях. Видях едното дете на улицата, а детето ми беше издърпано на тротоара. Бяхме в паника. Това разказа в ефира на Нова телевизия майката на Гюляй - едно от блъснатите на "зебра" момичета от партулка в Шумен.

"Това не са мравки, за да не можеш да ги видиш. С каква скорост се е движил, за да няма видимост", запита бащата й .

"Естествено е полицията да запази мълчание, техен колега е. Самият полицай дойде в болницата, за да се извини. Приемаме го от човешка гледна точка, но стресът остава", заяви още майката.

Последвайте канала на

Калина Христова
6268 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
лично мнение

2016.10.02 | 23:18

2
Родителите да търсят отговорността на институцията докрай, защото, ако някой посегне на служебно лице, НК гоо наказва строго. Трябва и в обратния случай - да се изисква с цялата строгост отговорността на полицая. Полицейският пост и униформа не са само привилегия, но и отговорност в най-висша форма. Впрочем мълчанието на институцията е обяснима - кой виновен говори?
Какво!?

2016.10.02 | 20:23

1
Престанете да парадирате! Като са полицай не са ли хора? Не е станало нещо голямо, дори се е извинил. Това може да се случи с всеки един. Мисля, че не е тема за толкова шум. Никой не се занимава със значими събития, всеки рови само в плявата.

Добави коментар

Водещи новини