Моника Белучи стана на 52 г.

  • 30 септември 2016 20:27

  • 80828
  • 1
Моника Белучи стана на 52 г.
© GettyImages/Gulliver

Италианската актриса Моника Белучи стана на 52 години. В кариерата си има над 30 филма. Безспорно Моника Белучи е синоним за класа, стил и сексапил.

Първоначално Моника Белучи започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се мести в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management.

Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм. Говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика.

Омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери - Дева и Леони.

В кариерата си има над 30 филма, между които Малена, Дракула, Астерикс и Обеликс: Мисия Клеопатра, Братя Грим, Тайни агенти, Стреляй смело, Под подозрение, Страстите Христови, Баария и др.

Ето някои от нейните най-интригуващи цитати:

"Хората могат да ти простят ума, даже таланта, но красотата - никога!"

"Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот."

"Можеш да изпиташ страст и към най-лошия мъж, който си срещала някога. Но това няма нищо общо с по-дълбоката връзка. В нея страстта остава, но по-важни са други неща."

"Италианка съм - Ценя времето си. Ние не сме бързи, даже сме много бавни. Родих първото си дете на 40. Второто - на 45. Снимах се в Джеймс Бонд на 50. Любопитна съм какво следва."

"Никога няма да бъда кльощава. По природа съм много мързелива. Обичам да си хапвам. Такава съм си - истинска. И нямам намерение да ставам неистинска."

Последвайте канала на

Нора Виткова
80828 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кошчей

2016.10.01 | 10:36

1
А свинчо рокера що е тактисан в дясно..нещо ми разваля вюто на Моника

Добави коментар

Водещи новини