Цветанов разкри важни подробности за изборите и за това защо ГЕРБ са силни

  • 30 септември 2016 17:54

  • 5231
  • 9
Цветанов разкри важни подробности за изборите и за това защо ГЕРБ са силни
©

Знам, че е трудно в смесен регион като вашия да си от ГЕРБ и да бъдеш алтернатива. Винаги съм смятал, че трябва да се водим от интересите на всички и не трябва да делим хората по пол, раса и етнос. Пример е Никола Козлево, където начело с кмета от ГЕРБ Ешреф Реджеб общината стана пример за добро развитие и толерантност. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в Омуртаг.

По време на срещата, Цветанов връчи тържествено членските карти на 62 новоприети членове на ГЕРБ от Омуртаг.

На събитието присъстваха народният представител Венка Стоянова, кметът на Търговище Дарин Димитров и общинският ръководител на ГЕРБ Омуртаг Митко Стайков, съобщиха от партията. „Знам, че в тези райони е трудно. Някои възприемат политиката единствено като начин да генерират омраза и страх. Ние искаме да генерираме сигурност.

Правителството и Бойко Борисов дават тази сигурност. Полагаме неимоверни усилия за стабилност и приходи в бюджета за да се подобри животът във всяко населено място“, обясни той. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бе категоричен, че ГЕРБ е единствената партия, която застава пред хората не само по време на предизборна кампания. „ГЕРБ има необходимия капацитет и кадрови ресурс. Ние работим единствено за стабилността, която имаме днес.

На президентските избори не трябва да се поддаваме на популизъм и страх, защото трябва да продължим по същия път на развитие – европейския“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ. Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Омуртаг да не се поддават на популизъм и страх на президентските избори.

„България трябва да продължи да бъде стабилна. Днес, политическите ни опоненти обещават да предложат алтернатива, но всички знаем, че след тяхното управление всичко е катастрофа. Правителството на Бойко Борисов постигна икономически ръст от три процента тази година, имаме ниска безработица. Искаме да продължаваме политиката за енергийна ефективност, да имаме модерно земеделие и инфраструктура.

Това можем да го направим когато сме заедно и когато не се отклоняваме от правилния път на развитие“, подчерта Цветанов. На срещата присъстваха и младите гардове от спортен клуб „Бодигард секюрити“, които изказаха благодарността си към ГЕРБ за оказаната помощ, благодарение на която са имали възможност да вземат участие в световното първенство за телохранители. Цветанов ги поздрави за успешното представяне на състезанието, а те му връчиха грамота.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5231 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2016.10.02 | 03:13

9
циганина бойко и цвъки са при циганите и им дават пари за изборите
Фуражката

2016.10.02 | 03:13

8
Този боклук ходи по села и паланки да заблуждава бедните и неуки хорица Море мамичката би да ...........................

2016.10.02 | 03:13

7
ГЕРБ-- тая партия много отдавна е проклятие за България!!!!!!!

2016.10.01 | 21:02

6
А, тука защо няма нищо написано от тролове.
ами

2016.10.01 | 21:02

5
ти самият си трол

2016.10.01 | 21:01

4
A подробности около влизането му в затвора ще има ли скоро?
Гост

2016.10.01 | 21:01

3
Цецко да върне апартаментите и ходи в затвора
Кико

2016.10.01 | 18:09

2
Бежанците гледаите не изборите станаха много
Гол Тупан

2016.10.01 | 18:03

1
ГЕРБ бяха силни, но в мпмента не са. Народа е гладен ибеден а ГЕРБ няма кадърни кадри. Постепенно ще бъдат забравени кактоСДС и НДСВ.Нормално е всички гласоппдаватели да гласуват за този пт когото имат реална полза а това е г-н Марешки. Той даде на българския пенсионер евтини лекарства и на бедния българин евтин бензин

Добави коментар

Водещи новини