Всичко за бременността след аборт

  • 30 септември 2016 14:52

  • 1961
  • 0
Всичко за бременността след аборт
©

 Кой смее да говори за спонтанния аборт в наши дни? Малцина. Повечето жени, претърпели този вид загуба са често обладани от чувство за вина и неутешима тъга.

Отчаяние, което е напълно разбираемо, но и неуместно, защото нищо никога не загубено.

Знаете ли, че всяка пета жена се сблъсква с това тежко преживяване? Да. Затова днес засягаме тема с надежда, вяра и безусловна майчина любов.

#Защо Аз?

Има много причини, поради които една жена може да преживее спонтанен аборт. По-голямата част от тях се дължат на хромозомни аномалии в ембриона. Въпреки че тези аномалии могат да произлизат и от спермата, по-голяма е вероятността те да бъдат провокирани от яйцеклетката.

Прочети повече ТУК.

Кой смее да говори за спонтанния аборт в наши дни? Малцина. Повечето жени, претърпели този вид загуба са често обладани от чувство за вина и неутешима тъга. Отчаяние, което е напълно разбираемо, но и неуместно, защото нищо никога не загубено. Знаете ли, че всяка пета жена се сблъсква с това тежко преживяване? Да. Затова днес засягаме тема с надежда, вяра и безусловна майчина любов. #Защо Аз? Има много причини, поради които една жена може да преживее спонтанен аборт. По-голямата част от тях се дължат на хромозомни аномалии в ембриона. Въпреки че тези аномалии могат да произлизат и от спермата, по-голяма е вероятността те да бъдат провокирани от яйцеклетката.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/vsichko-za-bremennostta-sled-abort.48097.htmlКой смее да говори за спонтанния аборт в наши дни? Малцина. Повечето жени, претърпели този вид загуба са често обладани от чувство за вина и неутешима тъга. Отчаяние, което е напълно разбираемо, но и неуместно, защото нищо никога не загубено. Знаете ли, че всяка пета жена се сблъсква с това тежко преживяване? Да. Затова днес засягаме тема с надежда, вяра и безусловна майчина любов. #Защо Аз? Има много причини, поради които една жена може да преживее спонтанен аборт. По-голямата част от тях се дължат на хромозомни аномалии в ембриона. Въпреки че тези аномалии могат да произлизат и от спермата, по-голяма е вероятността те да бъдат провокирани от яйцеклетката.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/vsichko-za-bremennostta-sled-abort.48097.html

Последвайте канала на

woman.bg
1961 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини