Мейзер към Майк Тайсън: Не съм лека жена, която продава ласките си за пари

  • 30 септември 2016 14:29

  • 55171
  • 7
Мейзер към Майк Тайсън: Не съм лека жена, която продава ласките си за пари
©

Анита Мейзер ще опише скандалната си история в книга, след като излезе от ареста. Според нея това е единственият начин истината най-накрая да излезе наяве, тъй като медиите разпространявали какви ли не небивалици по неин адрес, за мъжа й – вече покойник, и за семействата им, пише "168часа".

Анита е във варненския следствен арест, след като й бе повдигнато обвинение за причиняване на тежка телесна повреда, довела до смъртта на мъжа й Николай Димов.

Според нея той починал, след като завързала за врата му свински опашки, които трябвало да скъса със силата на вратните си мускули. На българката с американско гражданство е повдигнато и второ обвинение за предлагане на подкуп на полицай от ОДМВР – Варна.

Според събраните до момента данни по втория казус Анита молела смъртта на мъжа й да не стига до медиите, като за това била готова да плати. Служителят на Криминална полиция, който твърди, че му е предлаган подкуп от 10 000 до 30 000 евро, пропуснал да докладва повече от денонощие за корупционната практика въпреки изричните инструкции, че трябва да се реагира мигновено в подобни случаи. Арестантката видимо е отслабнала - заради стреса почти не се храни вече повече от месец. Може би защото храната е насипана в общи баки.

От нея по правило не яде никой освен ромите. Анита хапвала само нещо от донесените й при свижданията храни, но като цяло била на прага на пълното физическо и психическо изтощение. Тя се оплаквала, че в тясната килия на следствения арест, която деляла с две други жени, вече получавала симптоми на клаустрофобия. От седмици скандалната миска се тъпчела с антидепресанти и обезболяващи. Заради обездвижването все по-често й се виело свят. Започнала да вдига и кръвно заради натрапчивите лоши мисли.

Името на Анита се завъртя в публичното пространство и във връзка с риалити формат по една от националните телевизии. След като журналисти успяха да я натикат в къщата на “ВИП брадър”, те решиха, че поканеният Майк ТайсънМайк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е идва заради нея във въпросното предаване.

Преди години Майк ТайсънМайк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е и свитата му – приятели и охрана, купонясвали в хотелски апартамент в Лас Вегас. Като част от забавлението били поканени 15-ина дами, между които и Анита. Предполага се, че към озни момент повечето присъстващи са били под силното въздействие на алкохол  и наркотици. Според Анита именно в този хотелски апартамент Майк ТайсънМайк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е й казал, че е много секси и иска да бъде с нея. Тъй като тя отказала, той предложил различни цифри в долари, като стигнал до 10 000. Пак според Анита тя отказала офертата, защото не била лека жена, която продава ласките си за пари.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
55171 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.10.08 | 16:12

7
Тъпа пачавра.
педе...

2016.10.08 | 16:11

6
не бе , тя е давала такива цифри,ама дори смелия тайсън не е могъл да се доближи до тоя ИЗРОД!!!!

2016.10.08 | 16:11

5
Аз не съм лека жена Майк, аз съм си просто една курва.
batman

2016.10.08 | 08:49

4
Е да, жените които дават ласки срещу пари са проститутки и те заслужават уважение, защото имат позиция. Ти си обикновена к*рва , защото за някои по-заможни даваш ласки, а пред други се правиш на обидена, че едва ли не как може да объркат вида ти с лека жена .... Жена дето си врътка мнението е к*рва , а не проститутка , вярно е ;) Мъж също .. ;)
Иска да каже, че не е Надка михайлова

2016.10.08 | 08:49

3
И Надка, синята ку рветина, не се дава за пари, а за политически рейтинг и посланически постове. А това са много пари.
Gosho

2016.10.08 | 08:49

2
Ti si edna platena KURVA koqto lqga pod vseki koito i pokaje packa v zeleno .

2016.10.08 | 08:49

1
dolnoprobnata kurva ot novi pazar pak se izkaza umno

Добави коментар

Водещи новини