Със съдебен иск: Динев взема детето на Емануела

  • 30 септември 2016 13:35

  • 63238
  • 1
Със съдебен иск: Динев взема детето на Емануела
©

Бизнесменът Димитър Динев е твърдо решен да вземе попечителство над сина им с фолкаджийката Емануела - Митко. Наследникът на богаташката фамилия взел това решение след множеството изцепки на Емануела, с които уронва авторитета на фамилията му, разкриват запознати, пише "Телеграф".

Близки до Митко Динев разказаха, че вече има заведено дело за правата над малкия Мити и е въпрос на време да стане ясно къде ще живее детето. С този иск Динев категорично опроверга твърденията на Емануела, че той не се грижи за момчето.

Напротив, в момента, докато певицата се размотава из Къщата на "ВИП рбадър", флиртувайки с мъже, малкият Мити е с баща си, който го гледа и се грижи за него.

До тежкото решение на Динев се стигнало след множеството обиди по негов адрес от Емануела, която обиколи всички телевизии, да разказва колко лош човек е Динев и още куп злобни квалификации по негов адрес. След влизането й в Къщата на "ВИП брадър" коментарите не закъсняха.

"Ходи и говори за Митко, а не се вижда как целият задник й лъсна още на влизането в Къщата", "Какъв пример дава на децата си с това евтино поведение" и "Динев поне не ходи да се обарва и целува с непознати в ефир" са само част от негативните коментари, които певицата си навлече след лековатото си поведение в риалити формата.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
63238 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.11 | 17:53

1
Дреме ми на фара за тея прости парвенюта и още по-простата им чалгаджийка. Пускайте нормелни новини моля!

Добави коментар

Водещи новини