Цветанов: Премиерът Борисов няма да бъде кандидатът на ГЕРБ (видео)

  • 30 септември 2016 10:41

  • 2703
  • 1
Цветанов: Премиерът Борисов няма да бъде кандидатът на ГЕРБ (видео)
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма да бъде кандидатът на ГЕРБ на президентските избори. Той не е сред обсъжданите имена. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в кулоарите на парламента, предаде репортер на Новини.бг.

Той добави, че премиерът Борисов и партия ГЕРБ са отговорни към гражданите и ще изпълнят ангажимента, който са поели през 2014 г.

Цветанов каза, че в ГЕРБ има много кандидати, които са обсъждани - 15. За разлика от БСП, при които са разчитали само на един генерал. Имаме изключително много хора, които имат потенциал да заемат поста. Всеки от тях има своята тежест на позицията, която заема в момента. Ако започнем с Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, нека да припомня, че това е първата жена, председател на Народното събрание. Изключително добър оратор, изключително добре се вписва в тази сложна политическа ситуация, която имаме в последните няколко парламента. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска – най-уважаваният политик към настоящият момент, с изключително голяма отговорност към политиките, които се реализират в София и подобряването на средата за живеене. Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник – първо кмет на Габрово и човекът, който се занимаваше с еврофондовете. Също един доказан професионалисти, човекът, който даде възможност да разблокираме и да запълним този дефицит, който ни остави Станишев и Орешарски. Димитър Николов – човекът, който преобрази Бургас след едно дълго управление на БСП”, посочи Цветанов.

По думите му професионалните качества на четиримата ги прави подходящи кандидати за президент от ГЕРБ.

 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2703 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.01 | 16:25

1
и за какво играхме на жмичка ,май докато си приготвите бюлетините ,много бавно работи печатницата ,ще ги накажем

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини