Бабата на Цвети Стоянова: Момичето ми драстично отслабна, мускулите й ги няма

  • 29 септември 2016 16:26

  • 25069
  • 0
Бабата на Цвети Стоянова: Момичето ми драстично отслабна, мускулите й ги няма
©

Гимнастичката Цветелина Стоянова е отслабнала драстично след близо тримесечния си престой в "Пирогов", разкрива нейната баба Цеца, пише "България днес".

Мускулите й почти ги няма, казва още възрастната жена. Бабата посочва, че Цвети ежедневно се подлага на активна рехабилитация в специализиран медицински център.

"Все още е рано да се прибере вкъщи", казва пенсионерката.

"Цветелина е все по-добре. Трябва само малко да напълнее и да продължи с рехабилитацията. Активните грижи на всички медици от "Пирогов" дават блестящи резултати. Без тях нямаше да успеем", допълва бабата на Цвети.

Заради огромния медиен интерес всички от семейството на гимнастичката запазват пълно мълчание къде се намира тя в момента. Според едни тя живее в апартамент заедно с приятеля си Александър Любенов, който е вратар. Баба Цеца обаче обясни, че е твърде рано Цветелина да бъде оставена за домашно лечение, и категорично опроверга тази информация.

На 14 юни Стоянова падна от шестия етаж на блока, в който живееше с баба си. Все още не е ясно каква точно е причината за полета, като най-лансираната версия е опит за самоубийство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
25069 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини