ThinkDigital и Sportal Media Group подписаха стратегическо партньорство

  • 29 септември 2016 16:09

  • 1389
  • 0
ThinkDigital и Sportal Media Group подписаха стратегическо партньорство
©

ThinkDigital – компания, част от TDG, и Sportal Media Group - една от водещите онлайн медийни групи в България, подписаха договор за партньорство, чрез който Sportal Media Group става ексклузивен представител на ThinkDigital в България.

Портфолиото от продукти на ThinkDigital включва едни от най-популярните и обичани дигитални платформи в света като Trip Advisor, Dailymotion и Shazam. TripAdvisor е най-големият сайт за пътувания в света, Dailymotion е една от най-влиятелните мрежи за видео съдържание, с водещи премуим издатели, а Shazam е едно от най-популярните и обичани мобилни приложения.

Двете страни заявиха желание да си сътрудничат с цел да предоставят на рекламодателите повече възможности за таргетирана реклама до ключови аудитории, видео реклама в премиум канали и контекстуална реклама.

Г-н Алекс Карагеоргис, главен оперативен директор в TDG заяви:

“Радваме се, че си партнираме с една от водещите дигитални групи в България. Основната цел на това стратегически партньорство е да помогне за развитието на дигиталния пазар както в България, така и в Централна и Източна Европа”.

Г-н Стилян Шишков, изпълнителен директор на Sportal Media Group:

“Това търговско партньорство е стратегическа стъпка в предоставянето на нашите клиенти на възможност за позициониране в едни от водещите глобални дигитални платформи. Благодарение на Shazam, TripAdvisor и Dailymotion, рекламодателите ще имат достъп до една много ценна и сегментирана аудитория”.

За TDG

ThinkDigital е една от най-големите дигитални медийни компании в Централна и Югоизточна Европа. Създадена през 2006 година, ThinkDigital е част от TDG. Компанията предоставя възможност на рекламодателите за ефективни дигитални кампании и на издателите възможност за монетизират трафика си.

ThinkDigital присъства на 6 европейски пазара в Централна и Югоизточна Европа и работи с клиенти от целия свят. В момента компанията разполага с екип от 70 дигитални професионалисти и е оторизиран партньор на Dailymotion, Facebook, MSN, Shazam, Skype и много други популярни платформи.

За Sportal Media Group

Sportal Media Group е водеща дигитална платформа на български пазар. Компанията управлява около 40 водещи портали в категориите „спорт“, „новини“, „лайфстайл“, „бизнес и финанси“, „дамска аудитория“. Със своите над 110 служители компанията се фокусира върху иновациите в разпространението на дигитално съдържание и развитието на дигитални кампании, които да задоволят нуждите и изискванията на всеки клиент.

Последвайте канала на

Novini.bg
1389 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини