Мъж се заканил на прокурор от Костинброд: Аз жадувам за кръв, няма да си сред живите (видео)

  • 29 септември 2016 13:56

  • 7412
  • 2
Мъж се заканил на прокурор от Костинброд: Аз жадувам за кръв, няма да си сред живите (видео)
©

Задържано е лицето Станислав Бончев и Софийска градска прокуратура му е повдигнала обвинение за заплаха срещу длъжностно лице, даване на подкуп на полицаи и обвинение за палеж на автомобил. Лицето е задържано на 19 септември от служителите на ОДМВР - София. Това стана ясно на брифинг в Софийска градска прокуратура, предаде репортер на Novini.bg.

Бончев е обвинен в това, че на 12 септември, 2016 година, е запалил автомобила на прокурор Лилия Микова от Окръжна прокуратура в Костинброд. Няколко дни по-късно е изпратил и заплашително писмо до нея.

Прокурор Микова е съдействала на служителите на МВР, като е посочила лица, които могат да я заплашват. След проведените разузнавателни беседи, служители на МВР стигат до лицето Станислав Бончев, който в разговор започва да прави самопризнания и да разказва факти и обстоятелства за деянията, които е извършил.

В момент, когато усеща, че направените признания ще доведат до неговото задържане, Бончев предлага подкуп на полицаите от 140 лева. След което е задържан. Бончев е подсъдим в дело за закана за убийство, по което дело работи прокурор Микова. Той е без криминални регистрации до този момент и е безработен.

В заплашителното писмо се отправят закани, както срещу прокурор Мокова, така и срещу нейните близки и внуците й: "Момчето ще тръгне на училище и повече няма да се върне", Аз жадувам за кръв", "Няма да си сред живите", са част от тях.

Днес Апелативният съд в София гледа мярката му за постоянно задържане под стража.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7412 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ку.рю

2016.09.29 | 18:45

2
Е бива ли сега така? Не се прави толкова явно... Со благо, со кротце, и со малко кютек, и те така...

2016.09.29 | 18:45

1
браво на човека ,кой знае колко мн.е преживял от тия изроди...само така и много хора да се вдигнат

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини