Жельо Бойчев за скандала "Бокова": България е в много идиотска ситуация (видео)

  • 29 септември 2016 07:59

  • 6546
  • 3
Жельо Бойчев за скандала "Бокова": България е в много идиотска ситуация (видео)
©

Страната ни не е с две кандидатури за генерален секретар на ООН, тъй като в момента подкрепата на правителството е за Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Трябва малко по-глобално да оценяваме възможностите пред България. Ситуацията трябва да се оценява обективно – след последното класиране Бокова не се представи добре, затова страната ни трябва да застане зад една по-убедителна кандидатура. Външната политика не е залог на една кариера, на една личност. Стратегическата цел на България е да има генерален секретар на ООН, заяви Атанасова.

По думите на депутата от БСП Жельо Бойчев след издигането на кандидатурата на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование България се намира в много идиотска ситуация. Това е тежък провал за българската дипломация. България изглежда като страна, която е непоследователна. Държавата ни имаше уникален шанс да има генерален секретар на ООН, но сменяйки кандидата, проигра този шанс. Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование няма никакъв опит в дипломацията, за разлика от Ирина Бокова. Г-жа Бокова има едно много добро представяне по време на изслушванията, но може би е единственият кандидат, срещу когото се води една много мръсна кампания. Беше сключена сделка срещу интересите на страната ни. За пореден път Борисов предаде българския национален интерес, скоро ще разберем каква е била цената, подчерта Бойчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6546 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БСП ,ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ

2016.11.01 | 16:32

3
ДРУГАРИ БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО.
BILL

2016.10.04 | 01:59

2
Тежък провал е за слугите на Москва, другарю Бойчев.Господаря от Кремъл ще ви наказва.

2016.09.29 | 22:45

1
Деси, трябва ви слуга във войната срещу Русия

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини