Кремъл: Забраната на абортите не е в нашия дневен ред

  • 28 септември 2016 14:36

  • 2428
  • 3
Кремъл: Забраната на абортите не е в нашия дневен ред
© gettyimages (архив)

Забраната на абортите не е точка от нашия дневен ред, каза говорителят на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 – Дмитрий Песков, пише газета.ру.

С тези думи прессекретарят на Кремъл коментира започналата в страната дискусия дали жените в страната да бъдат лишени от правото на изкуствено прекъсване на бременността или не. В полза на забраната на абортите се изказаха руският патриарх Кирил, а съветникът на президента по въпросите на децата Анна Кузнецова подкрепи инициативата. Против се обяви известния с националистическите си възгледи лидер на Либералнодемократическата партия на Русия Владимир Жириновски.

Песков заяви, че дебатите са полезни и аргументирани и двете страни в имат право на мнение. "Ние обаче няма да вземаме нито страна, нито да налагаме своето мнение. Този въпроса не стои пред нас", заяви той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2428 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.30 | 13:46

3
НОРМАЛНО Е ДА НЕ Е ВЪВ ВАШИЯ ДНЕВЕН РЕД.ВИЕ СТЕ ЗАЕТИ С АЛКОХОЛИЗИРАНЕТО НА НАЦИЯТА СИ,С ОПРОСТАЧВАНЕТО И ,ДА СИ ДЪРЖИТЕ БЕДЕН НАРОДА И ДА МУ ДАВАТЕ ЕВТИНА ВОДКА И ХЕРОИН

2016.09.29 | 06:38

2
ХРИСТИЯНСКИЯ БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ АЗИАТСКИ ПИЯНИ ДЕГЕНЕРАТИ !
Yashallah

2016.09.28 | 22:19

1
И кои е християнският бог как е името му ако под християнски бог имаш в предвид Цезаре Борджия по прякоир ''джиизъс'' този който изобразяват на тези икони с дългата коса и сините очи то тогава незнаеш и ни наи малко за истинският Месия от Библията а при това фалшивите християни църкви ядат наи маерзостната храна в Библията СВИНСКО така че Израилевия Бог и Неговият Син Царя на израилтяните няма да ви помогне ''16 Защото с огън и с ножа Си Ще се съди Господ с всяка твар; И убитите от Господа ще бъдат много. 17 Ония, които се освещават и очистват за да отиват в градините След една ашера в средата, Като ядат свинско месо и гнусотии и мишки, Те всички ще загинат, казва Господ. '' пророк Исая 66 16-17

Добави коментар

Водещи новини