Джулиана Гани скочи на Николета: Смешна е!

  • 28 септември 2016 14:30

  • 12067
  • 2
Джулиана Гани скочи на Николета: Смешна е!
©

25-годишната Джулиана Гани е една от най-скандалните носителки на титлата "Мис Силикон" у нас. Девойката има не една корекция по себе си, заради което търпи много критики.

Гани обича да свири на пиано, завършила е две висши образования, преди две години издаде стихосбирка и си пада по разголени фотосесии. Името й често се забърква в скандали, от които тя не бяга, а напротив - приема ги като нормална част от ежедневието си. Вижте какво сподели тя в интервю за в. "България днес":

- Джулиана, в една от последните твои медийни изяви в телевизионен ефир преброиха корекциите по тебе. Как се почувства? Случвало ли ти се е да се засрамиш в подобни ситуации?

- Аз срам нямам! Направила съм всичко абсолютно умишлено. Както и всичко, което съм променила в себе си. Не съжалявам за подобни неща.

- Нашумя преди години с титлата "Мис Силикон". Спомена, че би увеличила още веднъж гърдите си.
- Много искам да увелича бюста си с още малко кубици. Не мисля, че има нещо лошо в това.

- Споменаваш, че имаш човек до себе си, който те глези много. Казваш, че е на 39 г., но не искаш да разкриеш самоличността му. Наистина ли е женен, както гласят клюките, и би ли разбила семейство в името на собственото си благо?
- Да, женен е. Той е разумен човек и щом се е стигнало до това да има любовница, значи нещата не вървят. Аз вина в случая нямам, а решенията той може да си взима сам. Достатъчно голям и разумен е.

- Наскоро Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През заяви, че е потресена от външния ти вид. Как приемаш думите й, имайки предвид, че и тя е променяла външността си неведнъж през годините?

- Николета е най-малко човекът, който може да ме съди. На нея трябва да й се направи колаж - да се открият разликите преди и сега. Смешна е!

- Хората виждат многото корекции по тебе, но малцина знаят за дипломите ти и всички специалности, които си учила. Наскоро заяви, че записваш докторантура. Към какво се насочи?

- Да, ще запиша европейско управление. Смея да твърдя, че имам много таланти и визията ми няма нищо общо с това. От учено и стабилно семейство съм!

- Две от последните ти фотосесии са доста скандални. На едната си гола и облята в шоколад. Притеснява ли те общественото мнение и кое е единственото нещо, което би те спряло да се снимаш провокативно?
- Аз съм Мис Силикон. Няма какво по-различно да очакват от мен. Домакини си имат вкъщи, аз съм и модел и обичам провокациите!

- Знам, че работиш като танцьорка. Колко е важно една жена да е самостоятелна и може ли да се влюбиш в мъж без възможности?
- Разбира се. Истината е, че любовта не се измерва в пари и чувства не се купуват!

- Замисляш ли се вече за брак и деца? Смяташ ли, че си готова да се задомиш?
- Да, мислила съм. Не виждам защо да не направя хубаво семейство, стига мъжът до мене да си струва!

- Ако след време възпитаваш дъщеря, има ли нещо, за което би я спряла? Някъде, където си сбъркала ти и си си взела урок?
- Не съм се замисляла за това. Има време. Но аз не се срамувам от това, което съм!

- Какви планове има за бъдещето едно момиче с няколко корекции и още толкова дипломи, което следва винаги на първо място себе си? Каква е следващата ти голяма цел?
- Ще видите. Изненада е. Амбициите ми са големи!

 

Последвайте канала на

Novini.bg
12067 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЖУРНАЛИСТ

2017.10.23 | 03:36

2
„Джулиана Гани скочи на Николета: Смешна е!” ---Смешната Николета скочи на Джулиана Гани…
Gosho

2017.10.23 | 03:36

1
I dvete sa plateni KURVI .

Добави коментар

Водещи новини