Каракачанов: България не може да е жертва на европейската политика за мигрантите

  • 28 септември 2016 12:48

  • 2001
  • 3
Каракачанов: България не може да е жертва на европейската политика за мигрантите
© Булфото/архив/

Не можем да позволяваме България да бъде жертва на безотговорната европейска политика на някои големи държави. Това каза кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по време на официалното представяне на кандидатите на коалицията.

„Бяхме свидетели на това, че лидерите в ЕС водят една абсолютно сбъркана политика, която позволи Европа да се наводни с над 2 милиона нелегални емигранти, всички те принадлежащи към мюсюлманска религия, която няма нищо общо с културния облик и християнската същност на Европа“, посочи той. „Нито сме виновни затова, че някои от големите държави разбиха страните в Близкия Изток, предизвикаха гражданските конфликти, докараха на власт радикалните ислямисти, което предизвика огромна вълна от нелегална имиграция, и ние малка България да плащаме сметката за това“, коментира Красимир Каракачанов.

„Сегашната европейска политика на практика ще ни превърне в буферна зона. Ясно и категорично сме отстоявали първо окончателно завършване на оградното съоръжение, което трябва да предпазва границата между България и Турция, изпращане на допълнителни части на Българската армия, които да подпомогнат гранична полиция при охраната на тази граница, включително използвайки и сила за отблъскване на големи организирани групи нелегални имигранти“, обясни той.

„Нямаме абсолютно никакъв интерес и не трябва да допускаме България да бъде наводнена от нелегални мигранти“, заяви кандидатът за президент.

Последвайте канала на

Калина Христова
2001 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.10.24 | 09:37

3
но може да е жертва на дружките ти от ДС, нали?!?

2016.10.24 | 09:37

2
boiko borisov demonstrira zagrijenost omihleno bavi ogradata o ohranata sluga na cujdi interesi.

2016.10.24 | 09:37

1
е, па те че може ,дават ни 160 милиона ,да се надупим !

Добави коментар

Водещи новини