Окошариха млад мъж за наркотици

  • 28 септември 2016 11:39

  • 1497
  • 0
Окошариха млад мъж за наркотици
© Булфото/архив/

24-годишен видинчанин е задържан в полицейския арест за притежаване на наркотици, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Видин.

Вчера, в условията на неотложност служителите на реда извършили претърсване в апартамент, обитаван от Г.Ц./24г./, във видинския квартал „Химик”. Там открили и иззели плик с 46 грама бяло вещество, индикирало на амфетамин при полевия наркотест. Намерени били и пет полиетиленови пликчета със зелена, суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест. Иззетият канабис е с тегло 190 грама. В жилището е открит и газов пистолет Екол, с премахната предпазна муфа и 4 патрона в пълнителя. Според експерти иззетото количество амфетамин е достатъчно за направата на 138 дози, а от канабиса могат да бъдат свити около 380 цигари. Г.Ц. е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура - Видин. Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 и чл.339, ал.1 от НК.

Последвайте канала на

Калина Христова
1497 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини