Трайчо Трайков: Имам свободата да бъда силен президент

  • 27 септември 2016 15:24

  • 1354
  • 2
Трайчо Трайков: Имам свободата да бъда силен президент
©

„Смятам да бъда свободен и силен президент, ако бъда избран. Смятам да отстоявам не просто националната сигурност, а сигурността на нацията. Ще се боря за достойнството на страната в международен план, за стабилността на българската икономика и срещу бедността. Няма да мълча съобразно силните на деня, а ще използвам авторитета на държавния глава за утвърждаването на политики в полза на хората“.

Това заяви кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в първата си политическа реч след номинирането му за държавен глава.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторският блок Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и ген. Съби Събев направиха своята политическа заявка за приоритетите и ролята на държавния глава и вижданията си за мястото на президентската институция.

На събитието присъстваха лидерите на партиите от Реформаторския блок, народни представители от блока, общественици, симпатизанти. Беше представен и слоганът на кампанията – „Силата да бъдеш свободен“.

„Ще водим кампания с уважение към хората и ще бъдем остри към тези, които създават проблемите, каза Трайков. Реформаторският блок не е просто название на политическа формация. Това е желание за промяна. Посоката е за свободните хора и силните граждани. Аз знам, че имаме силата да бъдем свободни“, подчерта още кандидатът за президент на РБ Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. Речта на кандидатът за президент на Реформаторския блок можете да намерите на страницата на Реформаторския блок и във Фейсбук профила на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.  

Последвайте канала на

Нора Виткова
1354 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.27 | 16:50

2
PlaGNOTO MOMSCHE PAK NI RASMIA !!!

2016.09.27 | 16:47

1
така е ,тоя беше и министър ,докато бойко не му показа вратата ,да я затвори от обратната страна !

Добави коментар

Водещи новини