Пълни зали и богата съпътстваща програма в дните на изложение Сихре

  • 27 септември 2016 14:58

  • 2196
  • 0
Пълни зали и богата съпътстваща програма в дните на изложение Сихре
©

В началото на месец ноември традиционно се провежда най-голямото в страната изложение за хотелско, ресторантско кетъринг и СПА оборудване Сихре.  Събитието ще се проведе в Интер Експо Център между 9 и 12 ноември, а участие ще вземат български и чуждестранни компании, представители на над 80 световни бранда.

Два месеца преди началото на изложението площите са запълнени почти на 100 %. В изложбата ще вземат участие както фирми, които са традиционни изложители, така и нови компании, включващи се за първи път. Сихре предлага цялостен поглед над хорека сектора и е ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване.

80 световни марки


80 световни марки ще бъдат представени на посетителите и участниците в тазгодишното издание на Сихре. Изложението предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни посетители – собственици и мениджъри на хотелски вериги, кетъринг компании, ресторанти, пицарии, кафета и клубове, директори на супер- и хипермаркети с топли точки, архитекти, дизайнери, проектанти, инвеститори, чиито интереси са насочени към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Богата съпътстваща програма

Богата ще бъде и съпътстващата програма на изложението. По време на СИХРЕ ще се проведат двустранни бизнес срещи Food4Life, които се организират от Enterprise Europe Network към Българската стопанска камара и Интер Експо Център. Food4Life 2016 дават уникалната възможност да се открият нови партньори за търговско коопериране, технологичен трансфер, изследователски разработки и участие в проектни предложения, финансирани по европейски програми.

В рамките на СИХРЕ ще се проведе и кулинарно събитие GastronomiX , организирано от Българската асоциация на професионалните готвачи. Асоциацията на българските баристи отново ще участва на специално обособена бариста зона, където ще се провеждат презентации и дегустации на различни сортове кафе.

Още много презентации и дегустации очакват участниците и посетителите в четирите изложбени дни.

Специализирано изложение Сихре се провежда паралелно с международните изложения Месомания, светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк. Повече информация можете да откриете на официалните сайтове на събитията www.sihre.bgwww.food-exhibitions.com.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2196 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини