Мъж стреля по дете в Хасково

  • 27 септември 2016 11:41

  • 11330
  • 1
Мъж стреля по дете в Хасково
©

Мъж на 30 години бе арестуван, след като стреля с въздушна пушка по 12-годишно дете в Симеоновград.

"Задържаният за 24 часа мъж е от Стара Загора и е работник в атракцион", казаха от областната дирекция на МВР в Хасково, съобщава "Хасковска Марица".

Инцидентът станал миналия ден. Тогава в Симеоновград започнало монтирането на увеселителни съоръжения за предстоящия панаир. Там към надуваема пързалка се завъртял 12-годишният М.Ж. 30-годишният работник обаче го изпъдил.

Детето продължавало да любопитства. Това раздразнило старозагорчанина. Той взел една от въздушните пушки от стрелбището, към което също работил и стрелял по малчугана. Сачмата облизала момченцето зад ухото.

"За щастие нараняването не е сериозно и няма опасност за живота на детето", обясниха запознати със случая.

На мястото на произшествието пристигнали и служители на реда. Те задържали стрелеца и го отвели в участъка. Снети са и показания от свидетели.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.28 | 12:51

1
За щастие нараняването на детето не е сериозно, а за щастие дали изнервянето на работника е сериозно? Нима винаги ще поставяме децата на преден план, макар и рецидивисти от малки? Разбира се, че не е правилно да се стреля, но ако нито полиция, нито социални служби помагат за справяне с проблема, тогава какво остава в този смотан живот?

Добави коментар

Водещи новини