Жената на Баретата движи без охрана (снимка)

  • 27 септември 2016 06:56

  • 9737
  • 2
Жената на Баретата движи без охрана (снимка)
©

За първи път сама и без солидна охрана е засечена да се движи по улиците жената на осъдения за дрога Златомир Иванов-Златко Баретата, пише "България днес". Атрактивната фитнес инструкторка обичайно и винаги навън е придружавана от шофьор и няколко бодигарадове. Те не оставят работодателката си Калина да направи дори една крачка сама.

Снимка: България днес

Вероятно жената на Баретата няма притеснения за сигурността си, тъй като в горещия септемврийски ден по обед излиза сама от фитнеса, който държи на Националния стадион "Васил Левски" в София. Облечена по последен писък на масовата мода, тя прави кратка разхода от стадиона до Строителния техникум, без да привлича погледите на околните. Единствено черните й сандали с огромни метални капси се забелязват от фенове на уличния фешън. Пътьом Калина се спира до сергия с безплатни вестници. Тя взема от купчината един брой. Разлиства го с интерес и разглежда рекламите на различни продукти, докато чака на светофара зеления сигнал, за да пресече.

Според запознати Калина няма и никога не е имала поведение на мутреса. Тя не се облича с крещящи дрехи и не пъчи силиконов бюст. Единственият белег, по който доскоро можеше да се съди за положението й, бе неизменната охрана по петите й и шофьорът със скъп "Мерцедес" с немска регистрация.

Калина е човекът, който поема бизнеса на Баретата, когато започват проблемите му с правосъдието преди няколко години. Въпреки че може да си позволи да не работи и да прекарва времето си по молове и салони за красота, Калина никога не е преставала да води тренировки по фитнес в собствената й зала.

Калина и Златко са неразделни повече от 20 години. Запознават се, когато Баретата е студент в Спортната академия, а тя - още ученичка. Любовта им пламва в спортната зала на ЦСКА. Покрай съвместните тренировки Баретата и бъдещата му съпруга се сближават като приятели. Стават гаджета доста по-късно, след като Калина е завършила училище и започнала работа като сервитьорка. Малко след сватбата си с Баретата Калина завършва Спортната академия. Скоро след това заминава на специализация в САЩ, а след завръщането си прави собствен спортен клуб и започва да преподава аеробиката, зумба, пилатес и йога.

Семейните отношения на Иванови не се свързват публично със скандали и изневери. Калина е любителка на театъра, а през последните години е и щедра дарителка. Твърди се, че е дала над 200 хил. лв. за подкрепа на различни театрални трупи в страната през последните години.

Златомир Иванов-Баретата не влезе в затвора, въпреки че бе осъден на 6,5 г. за организиране и участие в престъпна група за разпространение на наркотици. Причината е, че от задържането му в началото на 2009 г. до произнасянето на съда Баретата е бил или под стража, или под домашен арест. Всеки ден с такава мярка за неотклонение се приспада от присъдата.

Софийската градска прокуратура изчисли, че към датата на влизане в сила на присъдата - 19 май, тя вече е изтърпяна.

Последвайте канала на

Калина Христова
9737 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.27 | 13:50

2
Значи не му е жена повече.

2016.09.27 | 13:49

1
Престанете с тоя каскет ли е, каук ли. Само лансирате престъпници.

Добави коментар

Водещи новини