Татяна Дончева вижда сериозна конкуренция на изборите в ГЕРБ

  • 26 септември 2016 18:55

  • 3091
  • 3
Татяна Дончева вижда сериозна конкуренция на изборите в ГЕРБ
©

Кандидатът за президент Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в вижда сериозна конкуренция на изборите в ГЕРБ поради организационното предимство, както и заради възможността им да манипулират изборните резултати, съобщиха от пресцентъра на "Движение 21".

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в се регистрираха днес за предстоящите избори за президент и вицепрезидент в Централната избирателна комисия.

Кандидат-президентската двойка влиза с оптимизъм в надпреварата, като целта е достигане до балотаж.

Сред конкурентите за балотажа Дончева и Спасов поставят и кандидата на БСП, и този на патриотите.

След регистрацията Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е заявила, че очаква интересна предизборна кампания с неочаквани обрати. "Състезанието не е по рейтинг", е коментирала още тя.

"Ние не сме стандартна двойка, ние сме хора единомишленици. Влизаме в кандидатпрезидентската надпревара със самочувствие. Няма да се занимаваме с интриги и създаване на изкуствени конфликти. Няма да насаждаме и страхове в хората. Вместо това ще им вдъхваме надежда, мечти и увереност, че България може да се справи", е допълнила Дончева.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3091 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
STAN4O FANELATA

2016.09.27 | 12:55

3
tazi ne e dobre. Ako vzeme pove4e ot 2% tramvai stavam.
Дочева

2016.09.26 | 21:49

2
п.икня
оооооо,

2016.09.26 | 21:49

1
само х.йове ти се привиждат на теб, ама нямааа!

Добави коментар

Водещи новини