София на 10-о място в класация на най-добрите градове за чужденци

  • 26 септември 2016 16:36

  • 3008
  • 1
София на 10-о място в класация на най-добрите градове за чужденци
©

Летните забавления си отиват, а есента ни връхлита неумолимо със своята рутина, така че е време да подготвим списъка си с градове, които имат своето очарование и през есенния сезон.

Вече не търсим поредния остров за бързо бягство, а искаме да живеем, да работим и да се развиваме в градове, в които можем да правим кариера и в същото време да задоволяваме жаждата си за пътуване.

Huffington Post публикува класация на градовете, които са евтини за чужденци, въз основа на три големи изследвания в последно време: ежегодното допитване Expat Explorer на банка HSBC, в което 27 000 души оценяват държавите по лекота за балансиране на кариерата със семейния живот; доклада на Евростат Urban Europe, който включва статистика и изследвания на качеството на живот; и допитването на InterNations Expat Insider, съсредоточено върху лекотата за установяване и създаване на приятелства.

София попада на десето място в класацията на британското издание.

11. Барселона, Испания

Всички са чували за клубовете по плажовете в Барселона, но знаете ли, че градът е смятан също за европейската столица на иновациите? Urban Europe препоръчва града заради безупречната интеграция на технология и обществени услуги.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Андроид

2016.09.27 | 02:59

1
Ъъъъъъъ..... ?!?

Добави коментар

Водещи новини