Десет холивудски двойки с по-дълъг брак от Бранджелина

  • 26 септември 2016 14:31

  • 4410
  • 0
Десет холивудски двойки с по-дълъг брак от Бранджелина
© Getty Images

След 12 години заедно, шест деца и две години брак Брад Пит и Анджелина Джоли изглеждаха като една от най-стабилните холивудски двойки.

Преди по-малко от две години Джоли сподели пред ВВС, че връзката й с Пит няма да има край. „Ще бъдем заедно до края на дните си“, каза тя. Но миналия вторник кинозвездите обявиха, че се развеждат.

Може би нещастният край на известните двойки ни дава погрешна представа за връзките в Холивуд, защото има дълъг списък с прочути семейства, които са заедно от дълго време. Ето десет от тях:

Самюел Л. Джексън и ЛаТаня Ричардсън

Двамата се запознават в университета през 1974 г. и се женят през 1980 г. Той става звезда след участието си в „Криминале“, тя получава номинация за наградите „Тони“ за A Raisin in the Sun през 2014 г., а миналата година участва в сериала „Дръзки“.

През 2012 г. Ричардсън каза пред New York Times, че й е трудно, когато съпругът й отсъства по време на снимките на филмите си. „Чувствах се изоставена. В първите години беше по-лесно, когато понякога играехме заедно на сцената“, каза Ричардсън. Според нея тайната на дълголетието на една двойка е „амнезията“, макар да признава, че бракът й с Джаксън става все по-добър с течение на времето.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4410 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини