Пет надценявани (според журналистите) туристически дестинации

  • 24 септември 2016 15:04

  • 2750
  • 0
Пет надценявани (според журналистите) туристически дестинации
©

Има туристически дестинации, които надхвърлят всички очаквания – те изглеждат по-сюрреалистични, отколкото на снимките и не са толкова населени, колкото си мислите. Но има и градове, чиято репутация не отговаря на очакванията на туристите.

Това може да е дестинация, на която сте се натъкнали в списък на туристически блог с местата, които непременно трябва да се видят, или може да сте чули, че не бива да се пропуска. Всичко написано по-долу е въпрос на личен вкус. Имате пълното право да се съгласите или да не се съгласите с него.

1. Канкун

„Позволете ми да кажа, че Канкун притежава красота, която може да бъде сведена до красиви плажове, евтини квартири и приятна атмосфера. Но градът също така е пренаселен, шумен и кален. Въпреки че се намира в Мексико, Канкун почти не ми позволи да практикувам испанския си език. Мисля, че го използвах само веднъж през цялото време, докато бях там, тъй като Канкун наистина е море от американци. Храната предсказуемо не е много вкусна, тъй като клиентите са туристи, които няма да се върнат повече в града. Следващия път, когато посетя Мексико, ще се отправя към Оаксака, където мексиканската култура блести много по-ярко“.

Мария Тереза Харт, журналист

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
2750 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини