Той е на 37, обиколил е целия свят и ни препоръчва 12 дестинации

  • 24 септември 2016 13:30

  • 3462
  • 0
Той е на 37, обиколил е целия свят и ни препоръчва 12 дестинации
©

Гунар Гарфорс е на 37 г. и има щастието да е бил във всички страни по света. Близките му често го питат коя страна най-много му е харесала. Гунар трудно може да посочи само една. Затова решава да състави списък с топ дестинации. Той препоръчва да посетим тези 12 страни.

В списъка на Гарфорс, който е публикуван от The Independent, на първо място стои северната ни съседка – Румъния.

„Трансилвания е известна със своите старинни замъци, планини и разбира се - Дракула. Не трябва да забравяте и за нощния живот в столицата Букурещ. Там правят най-хубавата бира“, споделя впечатленията си пътешественикът.

По думите му не е добра идея да пропуснем Мадагаскар с неговите „плажове, лемури и баобаби“, а също така и Исландия с горещите извори – само си вземете бански, потопете се в 40-градусовата вода и се наслаждавайте, докато по косата ви се трупа сняг. „Нереално е“, казва Гунар. В списъка присъства още Киргизстан.

„Потресаваща природа, красиви базари и дружелюбни хора, ако не смятат, че сте американски пилот, който иска да избяга с една от местните красавици. Донесете си и чашка, тук правят най-добрата водка“, казва Гарфорс.

Прочетете повече за любимите места на пътешественика тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
3462 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини