Те се запознаха по интернет, онова, което им се случи, надмина всички очаквания

  • 23 септември 2016 15:38

  • 39093
  • 1
Те се запознаха по интернет, онова, което им се случи, надмина всички очаквания
© tet.tv

Те се срещнаха във Facebook само защото извън интернет вече никой с никого не се среща и никой с никого не се запознава. Той живеше в Лондон – близо до Уестминстърското абатство.

Висок и строен блондин, уморен от английските условности, от светския снобизъм и неговия фалш. Търсещ обикновено човешко отношение и любов. Казваше се Теди, на 28 години.Тя – 22-годишна, дъщеря на московски чиновници. Жена и половина. Жена и ангел, и дявол. Казваше се Таня.

Двамата се запознаха случайно – приятели на общи приятели. Имали интересни статуси и снимки на стените си. Оригинални коментари.

Започнаха да си пишат. Кореспонденция с много хумор, много чар и прозираща сексуалност. Той й изпрати няколко непубликувани свои фотографии – в конюшнята; при игра на голф; на бал във висшето общество – в кадъра се вижда и кралицата.

Тя пък му отвърна с фотографии на брега на океана - загърната с шал, който кокетно пада от раменете й; вятърът развява русите й къдрави коси; повдига леко полите й, като разкрива изящни глезени. А усмивката – като на Мона Лиза... Такова нещо не можеш да откриеш в нито едно модно списание.

И ето – изведнъж пламва любовта. Тя – разкриваща се изцяло, по детски наивна, търсеща нови преживявания. Той – очарован от нейната невинност, от ангелската й чистота, готов да й подаде ръка, да я закриля, да я заведе накрай света. Приказна любов, за която няма граници и разстояния. Само те двамата – напълно отдадени един на друг – във виртуалното пространство. Игра, пълна с емоция и дори малко рискована.

Повече от половин година двамата си писаха в интернет, а любовта им премина през всички стадии, през които преминава и в реалния живот. В началото те се разкриваха един пред друг напълно. Достигнаха до болезнени откровения. И заради разстоянието бяха смели в разголването – на душите, на мислите, на телата си...

Всичко беше толкова истинско, реално, че на моменти те усещаха почти физически допир. И намираха утеха един в друг, всеки разбираше другия – напълно, без тайни, без задръжки, без увещания, без излишни капризи. Напълно обсебени един от друг! Пълна лудост!

В един момент дойде отрезвяването. Те си казаха, че са полудели така да се влюбят по интернет. И чувствата им влязоха в спокойния стадий на здравата семейна връзка. Тя не бързаше да провери дали е дошло поредното съобщение. Не му пишеше в 4 през нощта, настоявайки за бърз отговор. Там ли си? Спиш ли? Сам ли си? Или прекарваш нощта в чужди обятия? Въпроси, отговори, ревност...
Но само във виртуалното пространство!

На живо никак не им се удаваше да се видят. Макар че Теди няколко пъти пътува до Щатите! Ню Йорк, Лос Анджилис, Сан Франциско, Вегас. Но така и не стигна до Таня, която едновременно жадуваше такава среща и се плашеше от нея. Тя самата летя до Европа – Париж, Рим, Монако. Но не успя да се добере до английската столица и да се види с Теди. Който също копнееше за реална любов, но се притесняваше да не разочарова любимата си със своята скромна личност. И страхът у двамата беше много по-силен от желанието за среща.

А спречкванията между тях ставаха все по-често. Къде си? Защо не отговаряш? От какво си притеснен? Дали не ме забрави? Кой започна пръв – не можеха да отговорят. Но отношенията им охладяха.

Караниците им ставаха все по гневни, диви, нелепи. И двамата си представяха как чупят покъщнина. Тя – старинни чинии, порцеланови чаши, рисувани вази... Той – спалнята от масивно дърво, гардероба, телевизора...

Не си пишеха с дни, а след това бързо се помиряваха. И с помощта на клавиатурата на лаптопите си те се прегръщаха, бършеха сълзите си, хлипаха на раменете си, правеха страстен секс...

Но нещо се беше счупило. Още няколко такива шумни скандала и ... мълчанието стана твърде тежко. Настъпи толкова дълга пауза, след която стана ясно, че чистото любовно чувство вече не е живо. Те се срещнаха в чата за последен път, дълго говориха, припомниха си добрите моменти, но и обидите, огорченията. Накрая се разделиха като добри приятели. Разбраха се „да се разприятелят” въвFacebook, да си забранят достъпа един до друг, за да намалят болката си.

Краят на тази удивителна любовна история нямаше да бъде пълен, ако не ви кажа, че никакъв Теди в Лондон и никаква Таня в Маями не е имало. Той е 57-годишен руски шлосер - Николай, който прекарва свободното си време, като омайва различни млади момичета в социалните мрежи.

Таня също е руснак – хомосексуалист на име Петър. По ирония на съдбата двамата живеят близо един до друг и са почти съседи. Веднъж дори се срещнаха на опашката в кварталния магазин. Петър по случайност настъпи Николай, а той го нарече „п...т”.

Разказано от Игор Поночевни, цитиран от блиц.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
39093 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ахахах

2016.12.18 | 13:48

1
благодаря за полезната новина

Добави коментар

Водещи новини