Емануела влиза във ВИП брадър

  • 23 септември 2016 13:02

  • 5380
  • 4
Емануела влиза във ВИП брадър
©

Емануела ще прекрачи прага на най-бляскавата Къща в България.

Певицата, известна с острия си език, купонджийски дух и емоционален нрав, се готви да превземе Къщата на Big Brother и е сигурна, че много бързо ще се впише в живота в нея. Емануела е истински боец и последните години животът ѝ е пълен с възходи и разочарования. Днес тя е превъзмогнала всичките си неволи, превзела е класациите в поп-фолк индустрията, няма мъж до себе си и е сигурна, че VIP Brother ще ѝ донесе само положителни емоции.

Как обаче ще бъде приета от нищо неподозиращите Съквартиранти, които вече почти две седмици нагаждат характерите си, ще успее ли да се впише в обстановката, която вече са създали или ще вземе нещата в свой ръце и ще пренареди играта, ще разберем още тази вечер.

След като мисия „Марионетки” се увенча с пълен неуспех, седмичният бюджет на Съквартирантите от 136 лв. се оказа напълно недостатъчен, за да покрие нуждите им.

Големият брат е строг, но справедлив и тази вечер ще видим как ще им даде шанс да си върнат 50% от загубеното. Звездите – бивши марионетки ще трябва да изкупят вината си за провала като заснемат клип към песента “Barbie Girl”, а зрителите ще имат 24 часа да определят дали Съквартирантите са се справили достатъчно добре като харесат видеото във Facebook страницата на предаването. Целта е то да събере възможно най-много харесвания, за да бъде успешна мисията и Съквартирантите да си върнат 50% от бюджета.

Последвайте канала на

Нора Виткова
5380 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Gosho

2016.09.26 | 14:35

4
Haaa,takmo i tq kato vleze tam ste ima poredni seriyi ot filma Emanuela Sex .
Един от Всички

2016.09.26 | 14:35

3
Ооооо какъв ВИП ще е този формат без нея. Като гледам останалите са си лика прилика - типичен ВИП за БГ
S V

2016.09.26 | 14:35

2
О-О-О-О-О-О-О, НЕРЗУМНИЙ И ТЪП БЪЛГАРИНО! ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА ГЛЕДАШ ЕЛИТА СИ ВЪВ ВИП "БРАДЪР"! НАЛИ ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ ИЗВЕСТЕН И БОГАТ ТОЗИ ЕЛИТ СЪС ЖАЛКИТЕ СИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. СЕГА ГЛЕДАЙ И ТЪПЕЙ! С УСКОРЕН ТЕМП ТОВА ШОУ, КОЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЕДИНСТВЕНО ЗА ВЪЗДИШКИТЕ НА СЕЛСКИТЕ МОМИ ОТИВА КЪМ ОЧАКВАНИЯ БЕЗСЛАВЕН КРАЙ. ТЪПО, ПО-ТЪПО, НАЙ-ТЪПО, ВИП "БРАДЪР".
Илиян

2016.09.26 | 14:35

1
Звездите са скъсали джоба, само един си призна, че е там за пари. Това са Вип-бедняци! Кой с кредит, кой със задължения наляво-надясно ииии няма как трябва да се връщат..... ще поиграят като маймуни, ще се поизложат и ще вземат някой лев. това е

Добави коментар

Водещи новини