Ути побесня и започна да псува като каруцар

  • 22 септември 2016 21:07

  • 13759
  • 2
Ути побесня и започна да псува като каруцар
©

Седмичната мисия на съквартирантите във "ВИП брадър" "Кукли на конци" приключи катастрофално. Това нажежи на максимум обстановката в Къщата и предизвика нови словесни атаки и заплахи.

Седмичният бюджет на ВИП персоните в шоуто ще бъде точно 136 лева, което е твърде недостатъчно за желанията и капризите на известните личности, пише "Блиц".

Съвсем естествено, готвачът Ути Бъчваров беше човекът, който се зае с разпределението на бюджета за следващата седмица.

Водещият веднага нареди целият хляб да бъде изпечен и направен на кротони, за да има какво да се консумира. Нервите на Ути обаче не издържаха, когато той видя ценоразписа със списъка с продукти, от които съквартирантите трябва да избират.

В момента, в който Бъчваров видя, че цената на картофите е 2 лева, той побесня и започна да псува срещу "Големия брат".

"Какви са тези картофи за 2 лева, бе, м*ама му стара", разпали се Бъчваров.

Веднага след това дойде и друг проблем. Цигарите в Къщата, които ще трябва да бъдат редуцирани, а пушачите никак не са малко. Конфликтът веднага изкара на нож Жана Бергендорф и моделката Глория.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
13759 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
DVS

2016.09.30 | 14:17

2
О-О-О-О-О-О-О, НЕРЗУМНИЙ И ТЪП БЪЛГАРИНО! ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА ГЛЕДАШ ЕЛИТА СИ ВЪВ ВИП "БРАДЪР"! НАЛИ ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ ИЗВЕСТЕН И БОГАТ ТОЗИ ЕЛИТ СЪС ЖАЛКИТЕ СИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. СЕГА ГЛЕДАЙ И ТЪПЕЙ! С УСКОРЕН ТЕМП ТОВА ШОУ, КОЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЕДИНСТВЕНО ЗА ВЪЗДИШКИТЕ НА СЕЛСКИТЕ МОМИ ОТИВА КЪМ ОЧАКВАНИЯ БЕЗСЛАВЕН КРАЙ. ТЪПО, ПО-ТЪПО, НАЙ-ТЪПО, ВИП "БРАДЪР".
поне седем извънземни има около Ути

2016.09.27 | 10:16

1
Псува се яко се намеса на полувидими вече извънземни негодници.. ТОзи метод е много древен ползва се предимно от двукраки.. Проучвани са собственици на магарета.Когато магарето бива блокирано на някой мост от извънземното , собственика почва д а псува яко в полето на блокажа.. Точно по този начин се справят и водачи на МПС .

Добави коментар

Водещи новини