Възможно ли е да промените живота си само за 1 месец?

  • 22 септември 2016 13:26

  • 6861
  • 0
Възможно ли е да промените живота си само за 1 месец?
©

Възможно ли е да промените живота си само за 1 месец?

Да!

Инструкцията действа. Не забравяйте, че всичко в света е взаимосвързано. Никога не унивайте, не отпускайте ръце – това е прекият път към разочарованието и неуспехите. Усмихнете се. Няма да забележите как всичко започва да се подобрява.

Ето 6 прости съвета:

Всеки ден прочитайте макар и по 1 страница от избрана книга. Има те ли книга, която отдавна ви се иска да прочетете, а все не ви остава време и отлагате. Време малко, дела много, нямате настроение. Познато ли ви е? Дошло е време да промените това. За един месец се опитайте да я прочетете. Четете по толкова страници, колкото е необходимо, за да се справите с нея. Изпълнете даденото си обещание.

Всеки ден узнавайте по нещо ново за себе си. Обичате ли да пътешествате? Прочетете по нещо за някоя интересна страна, град, местност. Узнайте историята и всеки път сменяйте дестинацията. Учете чужд език. Например, по 5 думи на ден или според възможностите си.

Един месец не се оплаквайте и бъдете всеки ден благодарни. Това може да се окаже сложна задача за някои. Ако знаехте колко силни са мислите ви, никога не бихте посмели да мислите лошо. Това е истина. Вместо това благодарете винаги и на всеки. Психолозите съветват да записвате всяка благодарност. Текста на хартия е материално потвърждение на вашите мисли, а не мимолетна и абстрактна субстанция.

Започнете да си водите дневник.  Записвайте вашите чувства, мисли. Препрочитайте ги. Може да бъде поток от мисли или предварително обмислен текст. Главното нещо е да бъде от сърце и искрено. Така ще можете да се разберете по-добре, да анализирате своите мисли и своите действия.

Търсете нови източници на доходи. Планирайте своя ден така, че да ви остават 1, а още по-добре 2 часа за търсене на начини да увеличите своето състояние. Това може да бъдат всякакви източници за активен или пасивен доход.

Занимавайте се със спорт. Физическото натоварване решава много проблеми. Не игнорирайте такъв мощен инструмент на влияние върху вашия живот. Физическото натоварване не само подобрява вашето здраве и ви прави красиви, но това е време, в което да помислите и приведете своите мисли в ред. Всяка сутрин правете преса и клек. А може би ви харесва повече да тичате?

Главното е да правите това, което обичате да правите.

Тези условия ще ви помогнат по-добре да се придържате към плана и животът ви ще стане по-добър, ще започне да се променя. Успех!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6861 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини