САС не даде ход на делото срещу Брендо (видео)

  • 21 септември 2016 15:47

  • 2019
  • 0
САС не даде ход на делото срещу Брендо (видео)
© Булфото

Софийски апелативен съд (САС) не даде ход по същество на делото срещу Евелин Банев-Брендо. Според магистратите не е изяснено от фактическа страна, предаде репортер на Novini.bg.

Съдът разпита по време на днешното си заседание единственият се явил свидетел Константин Бобчев. Той нямаше почти никакви спомени дали е работил с Брендо, дали са имали заедно бизнес отношения. Самият Бобчев обясни, че бегло познава Банев и съпругата му и се е надявал, че заедно с Брендо ще могат да осъществят бизнес отношения относно продажбата на имоти, но до финализиране на сделка не се е стигнало.

Следващото заседание е насрочено за 16 ноември от 13:30 часа.

Евелин Банев дойде в съда по обвинението за пране на пари от наркотрафик. Неговият адвокат Ина Лулчева не присъства на заседанието, за което предварително бе уведомила съда.

На въпрос на прокурора може ли да предостави диплома от завършената от него следдипломна специализация по защита правата на потребителите в Малага, Бобчев заяви, че не може да представи такава. Новината, че е собственик на въпросния апартамент, също разбра от съда.

Съдът счете за необходимо в следващото съдебно заседание да разпита свидетеля Венцислав Емилов Иванов.

Последвайте канала на

Калина Христова
2019 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини