Стара вражда между две фамилии пламна отново

  • 20 септември 2016 16:55

  • 2454
  • 1
Стара вражда между две фамилии пламна отново
©

Миньор бе глобен с 1000 лв. заради нанасяне на лека телесна повреда на съседка. Скандалът станал в село Долно Осеново, община Симитли. Между фамилиите Чобанови и Югови тлеела стара вражда, която се разгоряла заради вада, информира struma.bg.

Марияна Югова направила саморъчно пясъчна дига, за да спре прииждащите води, помия и кал, които се стичали в къщата й при всеки по-силен дъжд от стръмната улица, в чиято горна част живеели братята Николай и Владислав Чобанови. Двамата казали на съседката да премахне дигата, защото им пречи, и кавгата станала.

В защита на майка си се намесили синът Мирослав и дъщерята Радослава, като словесният конфликт преминал във физически, в който се стигнало до размяна на удари. Участниците се оттеглили от полесражението със сравнително леки наранявания, но с голямо огорчение и още по-силна омраза в душите си, защото последвали взаимни жалби в полицията и в съда.

Радослава Югова завела частно наказателно дело срещу Николай Чобанов за лека телесна повреда, който вчера бе признат за виновен. Съдия Калина Иванова му определи глоба от 1000 лв., тъй като делото се гледа по реда на чл. 78 А от НК, като той бе осъден да плати и 500 лв. на Радослава за неимуществени вреди.

Нейната майка Марияна също е завела частно наказателно дело, но срещу другия брат - Владислав. По същия начин има заведено дело и срещу Марио Югов от братята Чобанови.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2454 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Mitaka

2017.03.24 | 11:04

1
леле мале ,малеле леле истепаа се......простотия, за съжаление тава ни е народа.....стадо..!!

Добави коментар

Водещи новини