Отнеха короната на ''Мис Хасково''

  • 20 септември 2016 09:22

  • 21476
  • 3
Отнеха короната на ''Мис Хасково''
© Монитор

Скандалният конкурс „Мис Хасково”, проведен в димитровградска дискотека през септември тази година отне короната и на иначе лeгитимната миска Илина Цветкова. Причината е, че именно Цветкова е връчила короната на излъчената от сравнения с „порно” и гротеска конкурс през септември скандална победителка Мирослава Николова.

Илина Цветкова победи в регионалния конкурс “Мис България” за Хасково, който се проведе през май. Тя трябваше да представи и Хасково на конкурса „Мис България” в София през ноември, пише "Монитор".

„Илина Цветкова, е дисквалифицирана, заради уронване на престижа на надпреварата. На националния конкурс в София Хасковски регион ще бъде представена от нейната подгласничка Мария Димитрова”. Това съобщи Адриана Добрева, която е регионален мениджър за Хасково на Модна агенция “Интерсаунд”. Именно тази агенция притежава правата за националния конкурс за красота.

„Илина Цветкова самоволно е решила да връчи короната на победителката в скандалния конкурс, проведен на 8-ми септември, без изобщо да се допита до агенцията. Тя няма право да се ангажира с подобни конкурси без съгласието на Ирина Папазова, още по-малко да връчва корона”, поясни Добрева.

С това си самоволно действие Илина е уронила сериозно престижа на конкурса “Мис България”. Според регионалният мениджър Добрева, септемврийския конкурс е част от нещо толкова пошло, от което „Интерсаунд” категорично се е разграничил.

Хасково побесня след пошлата изява. Хората бяха искрено възмутени как 5-членно жури връчва корона на едва 8 претендентки. Социланите мрежи буквално преляха от гневни коментари, които сравниха конкурса с ниско качествена порно продукция.

На няколко качени любителски клипа ясно се вижда как участничките се целуват демонстративно, като си пускат езици, а и застават във вулгарни пози.

В крайна сметка през ноември в Хасково ще бъде представен в столицата от Мария Димитрова, която бе една от подгласничките на Илина Цветкова. Мария е спортиска и отлична състезателка в хасковския отбор по хандбал за кадетки. Тя е абитуриентка във Финансово-стопанската гимназия “Атанас Буров”. Учи специалност сечетоводство. Освен с красота е известна със своята дисциплина както в спорта, така и в училище.

Последвайте канала на

Novini.bg
21476 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2016.09.26 | 21:06

3
На никой не му дреме за тези селски кифли!!!

2016.09.26 | 21:06

2
Каква трагедия само
Ели

2016.09.26 | 12:12

1
Нее ляпала и гълтала короната на следващата която ще го лапа и гълта

Добави коментар

Водещи новини