Станишев: Това не е пенсионна реформа

  • 11 декември 2011 19:02

  • 3487
  • 8
Станишев: Това не е пенсионна реформа
©

Това не е пенсионна реформа, а кърпеж по същество, което шоково се отразява върху живота на българските граждани, защото те не могат да си планират живота, заяви днес пред БНР Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, лидер на БСП и председател на ПЕС. Така той коментара наложеното от президента вето върху бюджета за ДОО за 2012 г.

"Тази промяна се вкарва само на едно четене и не само има основание за вето на президента, но има основание и за Конституционен съд, ако бъде преодоляно ветото", категоричен е Станишев.

Според него, хората губят доверие в предсказуемостта на тази пенсионна система.

"Това дали има диалог или не го задава правителството. Диалог няма, диалог се води от правителството формално, когато е под натиск", каза Станишев.

За предложението на Германия и Франция Европа да има нов фискален съюз и за това трябва ли България да участва в такъв съюз, Станишев каза, че трябва да се проведе широк обществен разговор.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3487 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Gringo

2011.12.15 | 11:46

3
Тоя лълугер станишеф да целува доган по резняка и да не дрънка популизъм. На дали ако той дойде в следващото правителство (да не дава господ) ще анулира пенсионната реформа. Ми ще дойде на чистичко и пак ще почне с неговата таифа да граби.
OBEKTIVEN

2013.12.16 | 17:12

8
АЗ КОЙТО НАЙ-МНОГО МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА НЕ МОГА ДА ОТРЕКА ,ЧЕ ПРИ СТАНИШЕВ БЯХМЕ НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ОТ ТОВА, КОЕТО ВЪРШАТ ГРОБ
владо

2013.11.26 | 11:17

7
Тоя опротивя и на жена си ДОРИ /ако въобще му е жена ??????/- въпреки фрапантните отвратителни примери в бълг. политика никога не е имало по-арогантен,алогичен и "мазен" политик от гей Сергей! Като че ли не беше премиер 4 год. и защо тогава не напрани "необходимата" пенсионна реформа бе гейче??????????????Много е лесно да се правиш на "готин" и само да критикуваш без нищо да предлагаш! Но след като си бил вече в това положение и нищо не си направил за пенсионерите е признак на немощ и слабост да се правиш на интересен и "компетентен"!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
Az

2013.11.26 | 11:16

6
Серго , който си извоюва името на пълководец на червени крадци , престъпници и мошеници , като шеф на тройнокоалиционния гювеч, и като българоотстъпник който се целува с авера си меди доган.Та същия този напълно прогвален управник , пълен въздух напърчил се сред редиците на столетницата , която дефакто създаде прехода, мутрите,дпс,сдс и т.н. , та този мухльо има наглостта на типичен комунистосоциалист да излиза и да говори врели некипели популистки изцепки ! Ебем ти и наглоста другарю ватман. И ти ,и кондуктора и грохналия мечтател...Това сте вие ! Срам за нас българите !
валентин

2011.12.15 | 11:47

5
абе докога ше ни занимавате с тоя лигльо ......
rossen4i4o

2011.12.15 | 11:47

4
шоков е и плоския данак , събрано с тея 2о % за костов и компания , е и докога да ви търпя , лесно е дави затрия , трудно е да ви накарам да проумеете основни неща ,а вече и времето не е достатачно, това часе скрихте неВи оправдава,,,,,,,,,, от цялята паплач мирише на гнилоч
nadezhda

2011.12.15 | 11:46

2
az imam retzepta za sigurnost-rabota 16 4asa na den 6 dena v sedmitsa , v nedelia na tzarkva da blagodarim na Gospod , 4e ni dava hliaba-taka rabotiat po4ti vsi4ki balgari v 4ujbina.Vsi4ko drugo e ot lukavago.Niama pari bez rabota, ne se zablujdavaite,to i s rabota pak moje da niama, ama bez rabota - kak....?
Semki i Bonbonki i Kartofki

2011.12.15 | 11:45

1
---- Прикрепено писмо (до Порасналия министър Цветанов от "икономиите" на майка му.) ---- Подател: евгени славков До: minister@mvr.bg, mvr@mvr.bg Относно: до Порасналия министър Цветанов от "икономиите" на майка му. Дата: Вторник, 2011, Декември 13 14:51:10 ЕЕТ Господин Цветанов,все повече хората ще се запитват кои сте.И все повече премиера ще избягва пикантни въпроси около тайната неофициална визита на псевдопатриарх Въртоломей с Борисов,относно "Двете Теми",при пристигането си от Истанбул.И Все повече ще възникват въпроси и от страна на застрахователните агенции относно палежите на автомобили в София,и каква е връзката между "Някои Неща" .И още повече ще се запитват в Белия дом кой е Джеймс Уорлик.Също и Сидеров ще размишлява,кой моу скрои "шапката" някога под формата на "магистралата" и по-късно като "дажамията".Бъди сигурен,че е въпрос на време да ви разберат как от Семки и Бонбонки и от икономисаните "закуските " на Цветанчо, и как сьс"сеене " на картофи от "премиери" в нивата на "България-АБВ-Еоод." се порасва Толкова !!!

Добави коментар

Водещи новини