3D работилница за сувенири на COPI’S в Интер Експо Център

  • 17 септември 2016 15:43

  • 2381
  • 0
3D работилница за сувенири на COPI’S в Интер Експо Център
©

Една от най-често коментираните технологии в последно време е 3D принтирането. Иновативното изобретение се оказва полезно за хора от напълно различни професионални среди, като същевременно буди интерес дори и у тези, които не познават възможностите му. В България достъп до технологията може да се намери в първата у нас прототипираща работилница Smart Fab Lab, където архитекти, дизайнери и студенти експериментират с технологията.

За втора година нейно умалено копие ще се пренeсе в Интер Експо Център в дните на изложението за печат и реклама COPI’S. На 7 октомври архитектите от Smart Fab Lab организират 3D работилница и семинар за изработване на сувенири.

Гост-лектори от сферата на дизайна, дигиталната фабрикация и музейната сфера ще представят различни начини за производство и продажба на сувенири.

Може ли една организация да дофинансира дейността си чрез продажба на сувенири и как да се възползваме максимално от уменията на дизайнерите, ще бъдат сред водещите въпроси в дискусията.

Smart Fab Lab ще награди и най-добре представилия се екип с участие в курса си за дигитално прототипиране FORMAKING.

COPI’S е с вход свободен и ще се проведе от 5 до 7 октомври, а допълнителна информация за всички събитията може да откриете на https://copi-s.com.

Последвайте канала на

Novini.bg
2381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини