Бащата на Азис изоставен

  • 15 септември 2016 06:54

  • 63296
  • 4
Бащата на Азис изоставен
© Булфото

Зад високи дувари в родния Костинброд живее самотен бащата на фолкзвездата АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Троян Илиев е зарязан от близките си в малка къщурка, за която се грижи сам. В големия двор има още една постройка, която в момента се дава под наем – в нея не живее никой.

Съпругата на бащата на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. работи от години във Виена. Майката на чалга певеца Гергина се прибира за по месец в родината, след което отново заминава, пише „България днес”.

Ромският славей пътува постоянно по участия в Турция и няма време да посети баща си. Внучката на Троян – Рая, прекарва време в столицата с майка си Галя и рядко се вижда с дядо си. Макар че е изоставен от всички, бащата на фолкзвездата споделя, че безрезервно обича семейството си. „Любовта е най-великото чувство на този свят, без нея трудно се живее”. По думите на бащата на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., съпругата му Гергина заработва в чужбина, за да успее да се сдобие с европейска пенсия. „Васил не е много съгласен тя да работи, но Гергина така е решила”, разказва бащата на ромския славей, който категорично отказва да сподели с какво точно се занимава съпругата му във Виена.

Въпреки несметното богатство на една от най-големите звезди в родния шоубизнес бащата на Васко живее скромно и работи по цял ден. Старецът е музикант, а от няколко години се изживява и като писател – книгата му „Бяхме... цигани” е в тираж от едва 15 бройки.

Съседите на Троян го определят като честен и добър човек, който винаги е готов да помогне с каквото може на човек в нужда. Клюките, които циркулират от години, че с АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. са жестоко изпокарани и не си говорят, са поредните клевети по адрес на семейството. Истината е, че певецът се чува с баща си, но рядко се виждат заради многото ангажименти в родината и извън нея. От няколко месеца АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. живее предимно в Турция. Той споделя, че това е втората му родина и в южната ни съседка получава много по-добро отношение.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
63296 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
А бяхме българи...

2017.09.28 | 18:32

4
Благодарим за нофината българия е на крака българския народ се лиши дори от храната и водата си, да разбере какво става с азис българския народ не е спал от месеци, даже имаше и няколко инсулта от мъка... по миризмата му ,сега всички са щастливи, спете спокойно
Mitaka

2017.09.28 | 18:32

3
ахаиии,защо не уважаваш ти бааааща си......шокария със шокария..!
Mmmmm

2017.05.21 | 12:00

2
Пррръъъъц.... Прррръъъъц....
Кико

2016.09.18 | 21:12

1
Ебаси

Добави коментар

Водещи новини