4 хиляди нелегални мигранти хванати в София за 8 месеца

  • 14 септември 2016 19:07

  • 2135
  • 1
4 хиляди нелегални мигранти хванати в София за 8 месеца
© Булфото (архив)

Над 4 хиляди нелегални мигранти са заловени от полицията в София за първите 8 месеца на годината. Това съобщи в интервю за БНР директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

Повечето от заловените са млади мъже от Афганистан.

В полицията в София са получавани сигнали за нападения на мигранти над жени, обясни комисар Маринов. При проверка обаче те не са се потвърждавали. "Имаше момент, в който може би имаше заразяване от случаите в Германия и така нататък, но пак казвам, че сигналите, които са подавани, са проверявани и не се потвърждават", коментира той.

Старши комисар Младен Маринов обясни, че масово чуждите граждани носят в себе си хладно оръжие. "Наркотици не сме откривали. Основно откриваме хладно оръжие, което обаче не е забранено от закона. Като цяло тяхната народопсихология предполага притежание на такъв вид оръжие", допълни той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2135 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.18 | 23:50

1
Народопсихологията на орките е да изнасилват всички неверни жени. Това значи ли че трябва да сме съгласни с тази гнусота. И изобщо, тази сган, който я е извикал, да си я прибере. Ако някой е дошъл с добри намерения и от страх че ще си загуби живота, най малко това трябва да му е поведението. И като сте хванали 4К орки какво сте ги направили? Кажете. Дадохте ли им документи? Пуснахте ли ги у нас? Джобни дадохте ли им- от пенсиите на нашите родители?

Добави коментар

Водещи новини