Вижте трейлъра на ''50 нюанса по-тъмно'' (видео)

  • 14 септември 2016 18:23

  • 27065
  • 1
Вижте трейлъра на ''50 нюанса по-тъмно'' (видео)
©

Навръх Свети Валентин 2017 г. на големия екран излиза „Петдесет нюанса по-тъмно” – екранизацията на втората книга от хитовата поредица на Е.Л. Джеймс, предаде Нова Телевизия.

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън отново ще влязат в ролите на Крисчън Грей и любимата му Анастейжа Стийл.

Блокбъстърът „Петдесет нюанса сиво” от 2015 г. донесе на създателите си приходи от над 560 млн. долара, а манията, която породиха както книгата, така и филмът, превръщат „Петдесет нюанса по-тъмно" в едно от най-чаканите нови заглавия.

Когато нараненият Крисчън се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат доверие помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо бъдеще.

В първия трейлър на „Петдесет нюанса по-тъмно” виждаме и едно от новите попълнения сред актьорите. Носителката на „Оскар” Ким Бейсинджър ще влезе в ролята на Елена Линкълн - бизнес партньор на Крисчън и негова бивша любовница.

Именно тя е жената, запознала младия милионер с нестандартния секс, а нейното завръщане в живота му е на път да разруши връзката му с Анастейжа.

В „Петдесет нюанса по-тъмно" ще видим още носителката на „Оскар” Марша Гей Хардън, Дженифър Или, Люк Гримс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд, Макс Мартини. Хю Данси, Бела Хийткот и Ерик Джонсън.

Режисьор на „Петдесет нюанса по-тъмно" е Джеймс Фоли, а продуценти са Майкъл де Лука, Дана Брунети, Маркус Висиди и Е.Л. Джеймс. Сценаристи са авторът на бестеселъра и Майл Леопард.

Последвайте канала на

Novini.bg
27065 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.15 | 09:17

1
лайнян филм

Добави коментар

Водещи новини