Absinthe Films се завръщат в България за премиерата на "AfterForever"

  • 14 септември 2016 15:30

  • 1555
  • 0
Absinthe Films се завръщат в България за премиерата на "AfterForever"
© Getty Images

На 20 септември, по покана на Drop In Core Shop и Burton Bulgaria, София за втора поредна година ще се нареди измежду 31-те града из цял свят, които ще имат удоволствието да бъдат част от премиерното турне на най-новия филмов проект на Absinthe, озаглавен "AfterForever".

Специално за премиерата, която ще се състои в 20:00 на 20 септември в зала 1 на НДК, у нас ще пристигнат част от райдърите, които ще видим във филма, който е един от най-дългоочакваните проекти в сноуборд средите тази зима. Билетите за събитието, които са на цена от 7 лева, могат да бъдат закупени на място в Drop In Core Shop, билетния център на НДК или от мрежата на Eventim.

Защо "AfterForever"? Режисьорът Shane Charlebois, когото Snowboarder Mag определя като един от най-добрите сноуборд филмъри в света, го описва така: "След като не си правил нещо от много дълго време, то ти се струва направо като цяла вечност. Вземете снега например. Когато не е валяло отдавна, се чувстваме сякаш е минала цяла вечност. И изведнъж започва да вали. И сега какво?! "AfterForever"."

В търсене на отговора на въпроса какво се случва отвъд вечността и ще продължава ли да има сняг, "AfterForever" ще ни отведе на едно визуално приключение до Аляска, Whistler B.C. и Алпите, както и различни стрийт спотове из Северна Америка. В списъка с карачите, които участват във филма, влизат Manuel Diaz, Cale Zima, Mark Sollors, Brandon Cocard, Brendan Gerard, Ethan Deiss, Austen Sweetin, Garrett Warnick, Max Buri и още други, а една от приятните изненади тази година е, че ще можем да видим и женско участие в лицето на Burton момичето Kimmy Fasani.

Последвайте канала на

Novini.bg
1555 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини