Лили Иванова купи първите 5 билета за мюзикъла "Котките" в България

  • 01 септември 2016 10:33

  • 5509
  • 1
Лили Иванова купи първите 5 билета за мюзикъла "Котките" в България
©

Ден след обявяването на първото гостуване у нас на най-популярния мюзикъл в света „Котките“, изненадващо най-голям ценител на представлението се оказа естрадната ни прима Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Тя се е обадила в офиса на компанията, за да резервира и закупи 5 билета, още преди събитието официално да влезе в продажба, съобщават от офиса на АРТ БГ.

Билетите са в продажба от днес.

Най-бързите фенове могат да се възползват от промоционална цена с 10 лв. отстъпка за първите 300 билета.

Голям интерес предизвика представянето на оригиналния бродуейски мюзикъл „Котките“ още с анонсирането си в Националния дворец на културата. Само час след пускането на официално събитие за спектакъла във Фейсбук, то регистрира над 2000 заинтересовани, а към днешна дата общия брой показали интерес към събитието е над 5000 човека.

Мюзикълът „Котките“ на Андрю Лойд Уебър ще бъде игран на 11 и 12 май в зала 1 на НДК като част от честванията по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал "Салон на изкуствата".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5509 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.10 | 20:20

1
Що ли не се учудвам. Аз като питах дали е нахранила котките пред блока,всички се смяха.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини